Laadukas oma kasvatti FWB-tamma

Myydään
Hinta: 13500 EUR 13500 EUR
Ota yhteyttä puh. 0443801555 / viesti / WhatsApp
annisotalo@gmail.com
Lisätty 2022-05-07

Kuvaus

Myydään haikein mielin kaunis ja näyttävä 7-vuotias FWB-tamma omistajan opiskeluiden ja ajanpuutteen vuoksi. Oma kasvatti, joten hevosen taustat ovat tiedossa. Säkä noin 168 cm.

Tamma omaa kolme laadukasta askellajia ja se on energinen, kevyt ja miellyttävä ratsastaa. Hevonen on positiivisella tavalla herkkä, ja työskentelee aina mielellään. Tamma on all-rounder ja taitaa HeA:n asiat. Hyppää rohkeasti ja rehellisesti, ei kiellä. Hevonen ollut kuitenkin pääasiassa koulupainotteisessa käytössä omistajan suuntautumisesta johtuen. Lisäksi tamma pitää maastoilemisesta varsinkin kaverin kanssa. Vaikka hevonen on ollut parempana harrastehevosena omistajallaan, kisaaminen on jäänyt ajanpuutteen vuoksi vähäiseksi. Muutamissa kisoissa ollaan kuitenkin käyty, ja tällöin hevonen on käyttäytynyt kisapaikoilla moitteettomasti.

Tallissa tamma on asiallinen ja kiltti käsitellä. Hoitotoimenpiteissä helppo ja fiksu, voi laiduntaa ja pysyy hyvin sähkölangassa. Ei ole muista hevosista riippuvainen. Tamma on rokotettu, raspattu ja kengitetty säännöllisesti ja se on helppo kuljettaa. Kiima ei vaikuta tammaan ikävällä tavalla. Hyvä suku, joten tammalla on myös jalostusarvoa.

Myydään vain hyvään kotiin osaavalle aikuiselle tai tavoitteelliselle hevosiin siirtyvälle junnulle, jolla kaikki tarvittavat taustajoukot tukemassa. Hevonen on nähtävillä Turun seudulla. Ostaja saa teettää haluamansa ostotarkastuksen omakustanteisesti ja halutessaan ostaa myös hevosen varusteita, kuten uuden satulan. Tervetuloa siis kokeilemaan ja ihastumaan mielellään työskentelevään koulupainotteiseen tammaan! Saat tästä ihanan kumppanin laadukkaaseen harrastamiseen ja kilpailemiseen.

Tiedot

Hevosen nimi Daisy Diva
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2015
Säkäkorkeus (cm) 168
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 12001-15000 €
Lisätietoja 0443801555
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Mynämäki

Hae ilmoituksista