Hienosti liikkuva nuori kouluun tai kenttään

Myydään
Hinta: 25000 EUR 25000 EUR
Ota yhteyttä Yhteydenotot sähköpostitse, whatsappiin tai puhelimitse. Jos en vastaa, jätäthän viestin.
Lisätty 2022-08-04

Kuvaus

Myynnissä hienoliikkeinen koulusukuinen ruuna. (Kyrö San Allegro - Florimon - Playboy) Hevonen on myynnissä suoraan kasvattajalta ja nähtävissä Ruotsissa lähellä Tukholmaa.

Hevonen on 6-vuotias ja se omaa todella hienon laukan ja käynnin. Ravissa on paljon potentiaalia, mutta se tarvitsee vielä lisää kantovoimaa. Hevonen esittää paljon potentiaalia myös kokoaviin liikkeisiin, erityisesti sen luontaista kykyä koota piaffiin on kehuttu ammattilaisten toimesta. 

Hevonen on nopea oppimaan, sillä on hyvä asenne ja se on leikkisä ja energinen. Sen kanssa voi lähteä yksin maastoon ja se on startannut parit koulu- ja estekilpailut treenimielessä 5-vuotiaana. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta.

Tallin koulupainoitteisuuden vuoksi, hevonen ei ole tänä vuonna hypännyt kovin paljoa, mutta oikealla ratsastajalla se voisi olla myös loistava aihio kenttäratsastukseen. Hevonen on hypännyt vuonna 2021 maastoesteitä ja se todellakin rakasti kyseistä lajia. Hevonen menee veteen, tekee portaat, alashypyt, ei ole koskaan kieltänyt, sillä on hyvä laukka kenttäratsastusta ajatellen ja se on nopea ja rohkea.

Vaikka hevonen on kiltti, se on kuitenkin reaktiivinen urheiluhevonen, joka tarvitsee ratsastajan, joka pystyy viemään hevosta eteenpäin. Siksi hevonen myydään vain kotiin, jolla on aiempaa kokemusta nuorista hevosista tai jolla on vahva tukiverkosto valmennuksen puolella.

Laita whatsappia tai soita, numero on +358 451380331 (hevosen ratsastaja).☺️

Video sileältä: https://youtu.be/LGT54Gg8plY

Video maastoesteiltä: https://youtu.be/6kpBHai9T3A

Tiedot

Hevosen nimi Tovilan Fallardo
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2016
Säkäkorkeus (cm) 178
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 20001-25000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Bålsta, Ruotsi

Video

Hae ilmoituksista