Upea, iso PRE kouluruuna

Myydään
Hinta: 35000 EUR 35000 EUR
Ota yhteyttä Matilda Hyle 044-5393059 matilda.hyle@gmail.com
Lisätty 2024-02-01
Lähettäjä

Kuvaus

Harvoin tarjolla: espanjalainen ANCCE rekisteröity, kantakirjattu iso, upea PRE jolla liikettä, kokoa ja näköä vaikka kisaamaan puoliveristen kanssa. Kolme erinomaista askellajia, näyttävyyttä vaikka muillekin jakaa. Suomessa treenattu 3 vuotta, eli puhuu jo suomea ratsastuksellisesti. Centello XLVI on n.172cm korkea, tänä vuonna 10v. täyttävä ruuna, tukkajumala joka kirjaimellisesti pysäyttää vaikka liikenteen, ja rakastaa kun kaikki huomio on hänessä. Centello on tuotu Espanjasta 2021.

Koulutustaso n. vaB+: mm. vastalaukat, avot, sulut, half passit kaikissa askellajeissa, takarit, harj. piruetteja, maasta aloitettu piaff ja passage (tekee erittäin oikeaoppisesti) vaihdot vaatii vielä voimaa, erinomainen laukka ja kokoamiskyky. Iso liike joka kuitenkin mukava istua. Voimaa kuin pienessä kylässä, tässä on todella hevosta ja vaihteita. Vaatii osaavan ratsastajan, jolla tasapaino kunnossa ja haluaa ferrarin joka on voimakas ja kuuma, mutta herkkä mieleltään. Tätä ei voi pakottaa. Antaa kaikkensa puolestasi kun saat puolellesi. Ei siis ole ns. opetusmestari, vaan vaatii ratsastajan joka osaa käyttää paitsi kroppaansa, niin ymmärtää käyttää myös päätään ja sydäntään.

Ei myydä aloittelijalle eikä aralle ratsastajalle. Ei pukittele tms., mutta on nopea käänteissään, älykäs ja vahva. Tallissa, käsittelyssä, kuljetus ja kengitys kaikki ok, rakastaa huomiota, leikkisä ja seurallinen kuin koira. Ruunattu 2022.

Hevonen joka kaipaa ja ansaitsee olla omistajalleen maailman keskipiste, ja antaa kaikkensa kun on se oikea ihminen.  Ei koeajalle, ylläpitoon eikä liisingiin. Hevonen Porvoon lähellä, ratsutuksessa maneesitallilla. Aikuisten yhteydenotot omistajalle, töiden takia laita ENSIN viesti whatsappilla/tekstarilla ja sovitaan soittoaika, kiitos! 

Video youtubessa, siellä myös toinen video jossa hevonen ostohetkellä Espanjassa, siinä videolla ikää 6/kääntyy 7v. ja on juuri aloitettu työt (espanjalaiseen tyyliin ollut orilaitumella pitkään).

Hintapyyntö 35 000€ (sis. alv 24%), nopea ostaja voi esittää järkevän tarjouksen myös. Ratsutuksessa joulukuun alusta saakka, sen & mahs. Kevään/kesän kisojen myötä hinta voi nousta. 

Tiedot

Hevosen nimi Centello XLVI
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2014
Säkäkorkeus (cm) 172
Koulutustaso Vaativa B
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus ---
Hintaluokka 30001 € -
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla

Sijainti

Porvoo
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka

Video