8v. hannover tamma

Myydään
Ota yhteyttä +358405574667
staldbrusholt@gmail.com
Lisätty 2024-02-10
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään -16 syntynyt hannover tamma Donna Cherie (Don Larino x Chance). Ollut maitovarsana EBEFin paras hannovertammavarsa. Kaksivuotiaana tuli toiseksi Kyvyt Esiin askellajifinaalissa. 

On ikäistään jäljessä kolmen vuoden siitoskäytön vuoksi. Hevosessa ei ole vikaa, mutta omistajalla liian vähän aikaa omille hevosille. Nostettu viime vuonna rauhaksiin taas kuntoon, ja on nyt valmis peli jatkamaan koulutustaan pidemmälle. Tekee tällä hetkellä vähän väistöä, avoa, hyvää vastalaukkaa ja vaihdon alut aloitettu. Kivat askellajit, käynti ja laukka vahvuuksia.

Cherie on hyvin tammamainen kaikin puolin, se ei sovellu aloittelevalle, aralle tai kovalle ratsastajalle. Meillä ollut regumatella pahimman kiima-ajan yli ja toimii moitteetta, talven ollut ilman ja on edelleen. Ei tuhma, mutta herkkä. Säkäkorkeus noin 166cm. Voi ratsastaa sisällä ja ulkona, yksin tai porukassa. Hypännyt vaihtelun vuoksi pieniä esteitä, on ketterä hyppäämään. 

Cherie on varsonut kahdesti, se on täydellinen siitostamma. Tiinehtynyt kerrasta ja hoitaa varsomiset ja varsan kuin oppikirjasta. Jälkimmäinen varsa palkittiin hannoverin kultamitalilla Tanskassa. 

Ei huonoja tallitapoja, helppo käsitellä, kuljettaa, kengittää jne.

Hevonen on ollut samalla omistajalla pikkuvarsasta asti, historia täysin tiedossa. Videoita saatavilla, myös molemmista jälkeläisistä. 

Sijaitsee Tanskassa, mihin mahdollisuus myös jättää jatkokoulutukseen.

Tiedot

Hevosen nimi Donna Cherie
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2016
Säkäkorkeus (cm) 166
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 50
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 25001-30000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti

Tanska
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka

Video