Verdenin huhtikuun ratsut

Myydään
Ota yhteyttä Kati Siebrecht
kati.siebrecht@htp-tel.de
+49 160 9655 3094
Myös WhatsApp ja Messinger
Lisätty 2024-03-21

Kuvaus

Verdenin huhtikuun ratsut ovat ilmestyneet nettiesittelyineen. Tämän kertainen kokoelma kattaa 58 koulusukuista ratsua ikäluokissa vuodesta 2018-2020. Mukana on remonteista kisakokemusta jo nauttineisiin yksilöihin kouluhevosluokkiin L saakka. Kokoelma on koottu periaatteella "jokaiselle jotakin". Joukosta löytyy niin harrastajille, nuorille, kuin kisaratsastajille ja ammattilaisille; mm hevoskauppiaille hevosia. Hevoset saapuvat Verdeniin 8.4. maanantaina ja niihin on mahdollisuus tutustua 9.-20.4 välisenä aikana niiden päivittäisissä esittelyissä. Olen paikalla tapahtuman alusta lähtien ja kerron hevosista mielelläni tarkemmin yhteyttä ottaessa.  Kotoa käsin hevosiin on mahdollisuus tutustua hevosten nettiesittelyiden ohella livestream lähetysten avulla. Halutessasi saat minulta lisävideoita ja tietoa tallista, hevosen ratsastajalta ja hoitajalta. Ota rohkeasti yhteyttä!  Olet tervetullut vieraakseni Verdeniin tutustumaan hevosiin henkilökohtaisesti. Otan sinut vastaan ja varaan suosikkisi koeratsastuksiin hyvissä ajoin. Autan mielelläni myös sopivan hotellin löytämisessä ja vastaan kaikkiin tapahtumaan liittyviin kysymyksiin.  Kaikki hevoset ovat vakuutettuja koko tapahtuman ajan ja sitä seuraavat 6kk, mukaan lukien kuljetuksen. Hevosten terveystiedot laajasta kliinisestä ja Rg tutkimuksista ovat käytössäsi kirjautumalla online-huutokauppasivuille sisään. Tapahtuman aikana hevosille on mahdollista teettää lisätutkimuksia. Päivitettyjä tietoja saat minulta. Pidän sinut ajantasolla. Autan luonnollisesti kunnes uusi hevonen on saapunut turvallisesti uuteen kotiinsa. Sinua odottaa palvelupaketti tapahtuman alusta aina uuden kotitallin ovelle asti. Ilahtuisin mielenkiinnostasi ja kerron mielelläni lisää! 

13.04. Lähetetty livestream päivän esityksistä löytyy linkistä:

https://www.youtube.com/live/kf-CaLH1WiU?si=ZtrLBrXy8FJapEsj

Sen lähtöjärjestys on saatavilla pyydettäessä. Kerron mielelläni hevosista lähemmin. 

Tarjousportaalit ovat nyt auki. BidUp eli viimeiset tarjoukset ovat mahdollisia ensi lauantaina 20.04 klo 15.00 alkaen. Kerron portaalin käytöstä yhteyttä ottaessa tarkemmin. 

Ps. Annettu hintajakauma on annettu tammikuun ratsujen keskihuutohinnan mukaan, joka oli hiukan vajaa 16.000€. Hevoskohtaisia hinta-arvioita on saatavilla tapahtuman kuluessa. 

Usein kysytään, mitä kustannuksia palvelustani syntyy. Kuulun tiimiin suomalaisten asiakkaiden osalta ja siten lisäkustannuksia ei synny laisinkaan. 

Ja kyllä, hevoset ovat vakuutettuja edelleen koko tapahtuman ajan ja sitä seuraavat 6kk huutokaupan jälkeen, ellei niiden esittelyssä toisin mainita. 

Tiedot

Hevosen nimi N.N.
Sukupuoli ---
Koulutustaso ---
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus ---
Hintaluokka 15001-20000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti

Niedersachsen Halle, Lindhooper Str. 92, 27283 Verden, Saksa
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka

Video