Komea ja laadukas 10v. ruuna

Myydään
Hinta: - EUR - EUR
Ota yhteyttä omistaja: Vuokko Koskivirta (whatsapp +358505715052)
ratsuttaja: Henna-Riikka Väisänen (whatsapp +358505758341)
Lisätty 2024-05-07
Lähettäjä

Kuvaus

Hieno 10-vuotias ESH-ruuna Zander (i. Zappa, ei. Casanova) etsii uutta kotia omistajan hevosmäärän vähentämistarpeen vuoksi. Zander on näyttävä ja raamikas (175cm) ruuna. Kilpailukokemusta on sekä koulu- että esteradoilta (heB-heA, re 110cm), ja kapasiteettia varsinkin koulupuolella on paljon eteenpäin! Zander rakastaa kuitenkin myös hyppäämistä ja onkin nykyisellä omistajalla hypännyt aina säännöllisesti. 

Zander käyttäytyy kisapaikoilla ja treenireissuilla hyvin. Maastoilu sujuu yksin tai porukassa, vaikka Zander ei satunnaisen reaktiivisuutensa takia olekaan aloittelijan ratsu. Se on herkkä, istuntaa hienosti kuunteleva hevonen, joka oppii nopeasti. Zander on kiltti ja ongelmaton kaikissa hoitotoimissa ja huolella koulutettu maasta käsittelyyn (tekee maasta käsin tehtäviä mielellään). 

Zander on menettänyt oik. silmänsä laitumella tulleen haavan takia jo varsana, mutta asia ei haittaa sen arjessa mitenkään. Se on täydessä kilpailu- ja treenikunnossa oleva, aina rakkaudella ja huolella hoidettu hevonen. Zanderin koko historia on tiedossa, ja nykyisellä omistajallaan se on elänyt aktiivista harrastehevosen elämää.

Zander sopisi kokeneelle, aikuiselle ratsastajalle, joka haluaa herkän, laadukkaan hevosen monipuoliseksi treenikaveriksi. Se ei sovellu ratsastuskouluun, vaikka onkin kiltti hevonen. Paljon videoita YouTubessa kanavalla @ZanderdeBerks. Tule tutustumaan Zanderssoniin Kangasalalle!

Tiedot

Hevosen nimi Zander
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2014
Säkäkorkeus (cm) 175
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 110
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 15001-20000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti

Kangasala
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka

Video