I* tasolla kilpaillut upea kenttäruuna (VaB)

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 15000 EUR
Lisätty 2018-05-16
Lähettäjä

Kuvaus

Parhaassa iässä oleva 10-vuotias xx-ruuna. Kilpaillut kenttäratsastuksessa I* tasolla hyvällä menestyksellä. Koulupuolen osaamistaso VaB, re 115cm. Osaamisestaan ja kilpailuhistoriastaan huolimatta hevonen sopii täysin myös ratsastuskoulukäyttöön ja aloittelijan opetusmestariksi. Ei kiellä eikä kyttää. Tekee kaiken mitä pyydetään. Sk. n. 170cm.

Kengitykset, kuljetukset jne. sujuvat hyvällä rutiinilla. Ei pahoja tapoja, todella kiltti ja nöyrä hevonen joka tilanteessa. Pärjää yksin ja laumassa. Tiettävästi terve.

Tällaisia on harvoin kaupan!

Kuvia:
https://fotoalbum.ee/photos/cloory/sets/1476425
Videoita:
https://youtu.be/5GFwOdWS9Dc
https://youtu.be/0KZygmxoh-4
https://youtu.be/eXnzmTKWCkQ
https://youtu.be/JcKo8IwAV4c
https://youtu.be/5CYMONVmBR4

Koeaika/ylläpito onnistuu ainoastaan Alavuden Ratsutilalla hintaan 150e/vko. Ei myydä osamaksulla. Varusteet ostettavissa erikseen mukaan hintaan 1000e (sis. laatusatula).

Hevoselle saa teettää ostotarkastuksen valitsemallaan eläinlääkärillä/klinikalla omalla kustannuksella ja ajalla haluamassaan laajuudessa.
Toivon yhteydenottoja sitten, kun Sinulla on rahoitus ja tallipaikka yms. kunnossa. En varaile hevosta odottamaan tulevaa. Tarjoukset otan vastaan sitten, kun trailerin kanssa tulet tarjoamaan =)

Tiedot

Hevosen nimi Hamer
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2008
Säkäkorkeus (cm) 170
Koulutustaso Vaativa B
Hyppytaso (cm) 120
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Alavus

Video

Hae ilmoituksista