Uusimmat ilmoitukset

Este- /kenttähevonen

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 10000 EUR 10000 EUR
Ota yhteyttä 0445754095 remonttikenka@gmail.com
Lisätty 2019-08-25
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään osaavalla ratsastajalla kiltti ja simppeli ruuna. Täysin ammattilaisen tekemä (treeni, kisat). Kisattu toissakaudella kenttää voittaen ja sijoittuen 80-100cm tasolla, Avant cupista mm yksi osakilpailuvoitto, sennu aluemestaruus kultaa jne. Tällä kaudella ei ole ehditty valitettavasti viemään kenttäkisoihin (ainoastaan re) mutta treeneissä hypännyt 100cm maastiksia ja on valmis sille tasolle.

Rataesteitä menty 2 ja 3-tasolla 115cm asti sijoittuen, 120 yksi startti, tarvitsee lisää voimaa. Kotona mennyt yksittäisenä/ lyhyempinä tehtävinä 120/130 joten ponnua löytyy ainakin sen verran. Hyppää aina kaiken, meillä ei ole ikinä kieltänyt. Ei kuitenkaan luultavammin ole kokemattoman opetusmestari vaikka taitavan ratsastajan kanssa meneekin kuin juna kyseenalaistamatta ikinä mitään. Täytyy muistaa että meillä hypännyt vain kokenut ammattilainen.

Liikennevarma eikä kyttää mörköjä. Juuri sopiva ratsastaa, ei juokse alta pois mutta ei ole laiskakaan. Erittäin miellyttävä ja rauhallinen ollut hoitaa ja käsitellä niin kotona kuin kisapaikoillakin, voi varustaa yksin ilman kiinnipitäjää trailerin vieressä, tyrkätä kenen tahansa pideltäväksi radan kävelyn ajaksi jne. Menee lähettämällä traileriin, matkustaa lähes hiirenhiljaa vaikka koko päivän. Syö ja juo hyvin reissussakin, ei stressaa juuri ikinä mitään. Hyvin helpoilla perus ruokinnalla, hoitotoimilla, kengityksellä pärjännyt meillä, tottunut asumaan pihatossa laumansa kanssa. Tosin viihtyy ja on siivosti kisareissuilla normi tallissakin. Simppeli, sosiaalinen hevonen joka nauttii huomiosta. 

Myydään haikein mielin omistajan totaalisen aikapulan ja harrastuksen lopettamisen vuoksi, hevoset on nyt saatava pois pihasta.

Tiedot

Hevosen nimi Ballyheerin Warrior
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2010
Säkäkorkeus (cm) n.172
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 110
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 8001-12000€
Lisätietoja youtu.be/Nos_BLdkfD0
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Imatra

Hae ilmoituksista