Myynnissä 9-vuotias pieni pv-tamma

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 6000 EUR
Ota yhteyttä Anna Lehto / 0449720297 tai anna.lehto@fimnet.fi
Lisätty 2018-05-16
Lähettäjä

Kuvaus

Haikein mielin myynnissä pienehkö, kuvankaunis pv-tamma. 

Koulutustaso heA, tekee lisäksi avot ja sulut kaikissa askellajeissa, vastalaukat ja vaihdot. Re 100 ja ke tuttari. Kilpaillut pääsääntöisesti kenttää, kaksi viime kautta tuttaria sijoittuen. Tällä kaudella kilpaillut 2-tasolla heA 61-65% tuloksin. Hyppää kaikki maaston tyyppiesteet, menee veteen, hyppää haudat jne. Ei kuitenkaan pomminvarma hyppääjä, saattaa ottaa nokkiinsa ratsastajan virheistä. Täydessä treenissä ja kilpailukunnossa. Maastoilee yksin tai porukassa, rohkea ja peloton, menee ohi mistä vaan. Saattaa kuumua, mutta ei lähde käsistä. Nykyisellä tallillaan saanut tittelin ”luottoratsu”. :) Kuitenkin herkkä ja melko reaktiivinen, joten ei ihan pomminvarma tädinkuljetin.

Erittäin helppo ja kiltti käsitellä kaikissa tilanteissa. Helppo lastata yksinäänkin, käyttäytyy kisapaikalla tai missä tahansa vieraassa paikassa kuin kotonaan. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuu ongelmitta. 

Kasvattaja myy, joten koko historia tiedossa. 3,5 vuotta sitten ähkyleikattu, josta toipunut täysin eikä ole oireillut leikkauksen jälkeen. Tutkittu ja kuvattu 1/18 asiallisin tuloksin. 

Myydään, koska ei riitä kentässä tuttaria pidemmälle. Parempaan harrastamiseen tai aluetason kisakaveriksi. 

Nopealla kaupalla hinnasta mahdollista keskustella. Mukaan saa tarvittaessa ostaa estesatulan ja muita tarvikkeita. Tämä mammanmussukka ansaitsee vain parhaan kodin!

Tiedot

Hevosen nimi Enya Royale
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2009
Säkäkorkeus (cm) N. 160 cm
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 100
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Kouvola

Video

Hae ilmoituksista