Uusimmat ilmoitukset

Pieni pv-tammaPieni pv-tamma
Yleishevoset
5v näyttävä FWB5v näyttävä FWB
Kouluratsastus
PoniPoni
Kouluratsastus

Myydään holsteiner tamma

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 6000 EUR 6000 EUR
Ota yhteyttä Anniina Ruotsalainen
p. 0400884700
säpo. anniina.ruotsalainen99@gmail.com
Lisätty 2018-09-28
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään haikein mielin 2001 syntynyt once in a lifetime tamma Carenina. 

Tullut meille syksyllä 2015 ja kilpailtu esteillä aina 120cm tasolle asti. Koulussa ei startattu ratsastajan estepainoitteisuuden vuoksi, mutta kouluvalmentajat kehuneet hevosen liikkeitä. Vuonna 2017 tämä tamma kuskasi ratsastajansa Evidensia Juniorcupin kokonaiskilpailun toiseksi ansaiten paikan HIHS:iin, Pohjois-Suomen juniorimestariksi sekä alueiden välisissä joukkuemestaruuksissa hopealle. Lisänä useita sijotuksia ja voittoja (tulokset kipassa).

Tätä kultakimpaletta ei mielellään myisi, mutta hevonen ei enää sovellu aktiiviseen kisakäyttöön 110cm tasolle. Kuitenkin sopisi vielä mahtavaksi harrastekaveriksi niin kouluratsastukseen kuin esteisiin 100cm asti. Tamma on äärettömän kiltti ja syliin tuleva eli tykkää touhuta omistajansa kanssa! Ennen tämän hetkistä kotia ollut Saksassa tätiratsastajalla ja nykyisessäkin kodissa omistajan äiti käynyt ratsastamassa ja estevalmennuksissa eli tämän kanssa pärjää kaikenlaiset ratsastajat. Lisäksi vaikka hevosella on kokoa (175cm), se on kevyt ratsastaa ja tämänhetkiset omistajat pyörivät vain 160cm paikkeilla, eikä ole menoa haitannut. 

Meille tullessa todettu shivering oireyhtymä, mutta ei ole koskaan ollut ongelma millään muotoa. Kengityksessä rauhoitettu yhden jalan kengityksen ajaksi (muut kolme jalkaa onnistunuu vaivattomasti ilman rauhoitusta). Rokotus, raspaus tms. onnistuu ongelmitta ja kulkee kiltisti niin trailerissa kuin rekassa.

Mukaan saa ostaa varusteita mm. Prestigen Arezzo satula, loimia, huopia tms (sovitaan näistä erikseen!). Kuitenkin kyseinen hevonen on niin rakas eli hyvä koti hintaa tärkeämpi! Saa käydä katsomassa ja kokeilemassa sekä kuvia ja videoita voidaan lähettää niin paljon kuin haluaa esteiltä kuin sileältäkin. Soveltuu myös siitokseen hyvän suvun omaavana (isä Calido I ).

Tiedot

Hevosen nimi Carenina
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2001
Säkäkorkeus (cm) 175
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 120
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Oulu

Hae ilmoituksista