Uusimmat ilmoitukset

Arabiristeytys ruuna

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 3400 EUR
Ota yhteyttä 0407785251 / helkasor@hotmail.com
Lisätty 2018-10-10

Kuvaus

Myydään kaunis ja kiltti kimo 11-vuotias arabiristeytys ruuna rentoon harrasteluun tai vaikka matkaratsastukseen, länkkärioppilaaksi tms. Kulkee omalla moottorilla mutta aina löytyy jarrut, on kevyt kädelle. Taitaa kentällä HeC asiat, väistää, menee etuosakäännöksen ja hyppää pieniä esteitä, hyppäämisessä on tosin hieman ruosteessa. Oikean ihmisen kanssa potentiaalia pidemmällekkin. Menee maastossa sekä yksin että porukassa, porukassa yleensä etuhevosena. Nyt menty enimmäkseen maastossa. Ratsastaessa mukavan herkkä ja kevyt, herkkyytensä vuoksi tarvitsee kuitenkin osaavan ja rauhallisen ratsastajan. Liikkeet ovat matkaa voittavat ja pehmeät.

Hoitaessa kiltti ja kunnioittaa ihmistä, kaikki hoitotoimenpiteet sujuu ongelmitta. On ollut sekä kengättä että kengässä, tällä hetkellä kengässä. Vuolut onnistuu ongelmitta mutta kengitykseen on rauhoitettu, domolla rauhoitus onnistuu hyvin. On tarhattu sekä kaverin kanssa että yksin, voi laiduntaa vaikka 24/7. Rokotettu ja raspattu säännöllisesti.

Mahdollisuus ostaa mukaan hevosen Prestige Roma estesatula hintaan 1000e. Muita varusteita mahdollista saada kaupan päälle mukaan.

Hp: 3400e/tarjous

Hevonen asuu Siuntiossa, lisää kuvia saatavilla sähköpostitse.

Tiedot

Hevosen nimi Cederis
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2007
Säkäkorkeus (cm) n. 150cm
Koulutustaso Helppo C
Hyppytaso (cm) 50
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 2001-5000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Siuntio

Hae ilmoituksista