Uusimmat ilmoitukset

Laadukas Yleishevonen

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 9000 EUR 9000 EUR
Ota yhteyttä Puhelimitse: 0400-773082
Lisätty 2020-05-04
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään 8-vuotias ruuna Caderos, tuttujen kesken Kalle vaan.

Tämä ihana seurallinen ja persoonallinen ISO (sk arviolta 175 cm) kaveri sopisi parempaan harrasteluun, kilpailemiseen ja perheenjäseneksi napakalle kuskille. Kalle on erittäin kiltti käsitellä ja hoitaa, mutta ratsastaessa vaatii ”topakan” ratsastajan joka saa diesel-moottorilla varustetun Kallen herätettyä työmoodiin jonka jälkeen hevonen on höyhenen kevyt ratsastaa. Ei siis ole automaatti eikä sovi aloittavalle ratsastajalle. Ei pukittele, ei hypi pystyyn, potki tai tee muita tyhmyyksiä Ainoastaan työmoraali voi olla ajoittain hieman hukassa, jos ratsastaja ei vaadi tekemään.

Kalle on tullut nykyiselle omistajalleen Gunnar Klettenbergin tallista syksyllä 2018 koska Kalle ei ollut Gunnarin tasoisiin isoihin esteluokkiin riittävä. Suomessa ollessaan Kalle on valmentautunut koulupuolella epäsäännöllisesti ja nyt keväällä muutaman estetreeninkin käynyt ja valmentajan mielestä oikeinkin hyvää hyppytekniikkaa väläytellyt. Koulupuolella hevonen on tällä hetkellä tasolla heA+ ja vaihdot aloitettu. Kalle on erittäin oppivainen niin koulu- kuin estepuolella joten tämän kanssa on mahdollisuus edetä vielä pitkälle vaikka molemmissa lajeissa.

Maastoilee yksin ja yhdessä, vaatii kuitenkin varman kuskin sillä voi pelästyessään hypähtää sivuun tai kääntyä katsomaan takaa kuulunutta ääntä tai pysähtyä tuijottamaan edessä olevaa mörköä. Ei tee kuitenkaan mitään tyhmää ja hetken tilannetta katsottuaan jatkaa ongelmitta matkaa. Tarhailee ja laiduntaa yksin tai ryhmässä, pysyy langassa ja kaikki rutiinitoimenpiteet onnistuu ongelmitta.

Ei ylläpitoon!

HP. 9.000€/tarjous, ei osamaksulla.
Tiedustelut puhelimitse 0400-773082

 

Videoita:

Kouluratsastus: https://www.youtube.com/watch?v=D--dimOdHms

Esteratsastus: https://www.youtube.com/watch?v=M45-Hr_lvrM

Toukokuu 2020: https://youtu.be/22fEAOfXvdo

Kalle: https://youtu.be/-I2tXS00wKE

 

Tiedot

Hevosen nimi Caderos
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2012
Säkäkorkeus (cm) n.175
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 90
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Oulu

Hae ilmoituksista