Uusimmat ilmoitukset

8-vuotias kimo pv ruuna

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 6900 EUR 6900 EUR
Ota yhteyttä Sähköpostitse: minnajuusti@gmail.com
Lisätty 2020-05-20
Lähettäjä

Kuvaus

Tästä erittäin sympaattinen mutta hetkittäin säpäkkä ruuna Alpo kisaamiseen/harrastamiseen! Latviasta viime vuoden loppu puolella ostettu välittäjän kautta ratsastuskouluun, mutta reaktiivisuutensa vuoksi ei sovellu tähän työhön, näin ollen ei myöskään aloittelijoille/kokemattomille/aroille ratsastajille. Tarvitsee varman kuskin joka ei mahdollisista pompuista säikähdä! Todennäköisesti yhden ihmisen hevonen ja luottamuksen löytyesäs kiipeää vaikka mount everestille ihmisen kanssa. Ponnua löytyy todennäköisesti ainakin re120 tasolle mutta kaikki kokemus ja rutiini puuttuu, erikoisesteet jne. Liikettäkin ihan riittävästi koulupuolelle, saattaisi myös soveltua kenttäratsastukseen, hyvä matkaa voittava laukka. 

Tallissa ja käsiteltäessä erittäin kiltti, pärjää hienosti tallissa yksin, eli ei ole läheisriippuvainen. Kengityksessä käyttäytynyt hyvin, vaikka todennäköisesti laitettiin ensimmäisen kerran kenkään täällä suomessa. Helppo piikittää jne. Rokotukset voimassa sääntöjen mukaisesti. Rekisteröity hippokseen. Raspattu marraskuu 2019 ja madotettu viimeksi kevät 2020. 

Tarvitsee rutkasti elämän kokemusta, uusia paikkoja jne, sekä kivaa tekemisen meininkiä ihmisen kanssa joka jaksaa puuhastella ja touhuta. Tykkää myös maasta käsin touhuta ihmisen kanssa, eli ottaa erittäin hyvin kontaktia ihmiseen. Ei pahoja tallitapoja.

Meillä ei ole toistaiseksi ollut laumassa tarha järjestelyjen takia, mutta vaikuttaa siltä että hevosystävät ovat erittäin mieluinen juttu, todennäköisesti laumassa se lunki tyyppi kaikki käy meiningillä. Soveltuu varmasti myös pihattoon.

Kaikki uudet asiat mitä meillä tullut vastaan, esim pesari/pesu, aiheuttaa ihmetystä, mutta ihmisen kanssa tulee kyllä luottaivaisesti tilanteeseen kuin tilanteesee, eikä asioista tarvitse sen kummemmin keskustella. 

Pieniä muutoksia röntgenissä, jotka ei käyttöä haittaavia. Kuvattu syksyllä 2019. Ostaja voi halutessaan omakustanteisesti viedä hevosen ostotarkastukesen.

Videot kuvattu tänä vuonna, viimeisimmät 19.5.2020

Alpo käynti       https://youtu.be/Zus0D51bupc

Alpo ravi          https://youtu.be/094obJVK3Ns

Alpo laukka      https://youtu.be/AU6LfLyqrPc

Alpo puomi/kavaletti         https://youtu.be/V2jnlO0hdUw

Tiedot

Hevosen nimi Alladin
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2012
Säkäkorkeus (cm) noin 165
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 90
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla

Sijainti


Koski Tl

Video

Hae ilmoituksista