Uusimmat ilmoitukset

Knabstruppertamma

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 8500 EUR 8500 EUR
Ota yhteyttä Heidi p. 0400 139882. Jos en vastaa niin jätä viesti.
heidi.tuurinkoski@gmail.com
Lisätty 2021-02-23

Kuvaus

Myydään 8-vuotias knabstruppertamma "Aune". Aune on elämänsä meillä ollut, joten jokainen arpi Aunen matkalla on tiedossa. Aune on luonteeltaan sosiaalinen ja ihmisläheinen. On luonteeltaan vähän sellainen säätäjä, mutta aina iloisella tuulella eikä ole ilkeä luonteeltaan. Aune on toiminut 15-vuotiaan harrastekisaratsuna, pääsääntöisesti kisattu esteitä. 

Aune on simppeli ratsu, on ammattilaisen sisäänratsastama, ollut säännöllisesti este- ja kouluvalmennuksessa. Toimii hienosti istunnalla. Tasaiset helpot askeleet. Valmentajan mukaan heA-tasoinen. Nyt alettu treenaamaan huvin vuoksi laukanvaihtoja joka 4.llä. 

Aunella ei ole huonoja tallitapoja, matkustaa trailerissa nätisti ja lastautuu hyvin. Ainoa huono juttu on, että kengitykseen täytyy rauhoittaa. Tämä johtuu varsana tapahtuneesta huonosta kokemuksesta. Vuolut on tehty ilman rauhoitusta ja irtokenkien lyöminen onnistuu myös ilman rauhoitusta. 

Aune tarhaa yksin tai kaverin kanssa. Ei ole pomottava luonne, mutta pomonkin paikka kelpaa, jos joku muu ei sitä ota. On laiduntanut kesät ilman ongelmia. 

Aunen lempipuuhaa on esteiden hyppely. Hyppää mitä vaan ja mistä vaan. Toinen asia, mitä Aune rakastaa on pellolla laukkailu, täysiä tietenkin. Kuskin puutteesta ei olla kenttää kokeiltu, mutta varmasti voisi siihen lajiin sopia. 

Aune on nopea oppija, tämä sopisi sellaiselle ihmiselle, joka tykkää opettaa erilaisia temppuja ja muutenkin touhuta paljon Aunen kanssa. 

Syy, miksi Aune on nyt myynnissä on se, että Aunen hyppykyky ei riitä sille tasolle, millä ratsastaja on. 

Aune on helppo käsitellä ja ratsastaa, mutta saattaa säikähtää jotain, ja reaktiot ovat välillä isoja. Ei hypi pystyy tms. Säikähtäminen näkyy kyttäilynä, nopeina liikkeinä. Varman kuskin kanssa kyttäilyt laantuvat nopeasti. Maastoilee yksin tai yhdessä. Vaikka on kiltti, niin tarvitsee ihmisen, jolla on vahva hevosmiestaito, koska on persoonaltaan vahvaluontoinen. Aune on toiminut minulla asiakastyössä mielenterveystyössä ja tykkää "terapia"pollen roolistaan myös. Aunella on ratsastanut kehitysvammaisetkin. 

Säännöllisesti kengitetty, raspattu, rokotettu ja hierottu. Säännöllinen kiropraktikon hoito. 

Aune on esikantakirjattu Tanskan KNN-yhdistyksen ylläpitämään pääkantakirjaan. Sukupostista löytyy näyttelytulokset.

Aunen seikkailuja näkyy instagramissa @team.ekman

Aunea ei myydä ratsastuskouluun. 

Tiedot

Hevosen nimi Phaune
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2013
Säkäkorkeus (cm) 165
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 100
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Siuntio

Hae ilmoituksista