Uusimmat ilmoitukset

Kolme iki-ihanaa eestinhevosta (hinta sis. alv 24%)

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 5800 EUR 5800 EUR
Ota yhteyttä 0406536557
Lisätty 2021-04-06
Lähettäjä

Kuvaus

ENNEN 8.4.2021 kaupat tekevälle tarvittaessa kaupan päälle kuljetus Alavuden suuntaan.

Myydään kolme aivan ihanaa eestinhevosta, jotka tulevat luotettavasta paikasta ja ovat VARMASTI TAUTIVAPAITA. Hevosista kaksi tulee suoraan kasvattajaltaan ja kolmaskin samasta paikasta vietettyään siellä riittävän pitkän ajan sen varmistamiseksi, ettei voi levittää mitään tauteja. Hevoset tulevat yhdellä kuljetuksella, jossa ei ole ulkopuolisia hevosia. Hevoset tulevat Suomeen 8.4.2021. Koeratsastus onnistuu siis tuon jälkeen, jos hevosista vielä joku on silloin kaupan ;)

Hevosten historia on tiedossa, kenelläkään ei ole sairaustaustaa eikä ongelmakäytöstä. Hevoset ovat hyvin pidettyjä ja hoidettuja, niiden hampaat ja kaviot on hoidettu. Kaikki hevoset voivat laiduntaa normaalisti, pysyvät lanka-aidoissa ja tulevat toimeen porukassa (mutteivät myöskään hajota tallia yksin ollessaan).

Hevoset tulevat Kirkkonummelle ratsastuskoulukäyttöön myynnin ajaksi.

1. MYYTY!

2. 13-vuotias 150cm eestinhevosruuna, joka on edellisen hevosen tavoin erittäin miellyttävä ja miellyttämisenhaluinen hevonen. Työskennellyt ratsastuskoulussakin osan elämästään, toiminut siellä monenlaisella ratsastajalla. Soveltuu tavanomaiseen harrastamiseen tai vaikka edelleen ratsastuskouluun.
Tiedot:
http://www.sukuposti.net/hevoset/veterok/982954
Video:
https://youtu.be/eRCba5sQFdo
Hinta: 5800 € (sis. alv 24%)

3. MYYTY!

Hevoset myydään ilman varusteita. Ei ylläpitoa, koeaikaa eikä osamaksua. Kuljetus lisämaksusta onnistu koko Suomen alueelle kanssamme yhteistyössä toimivien kuljetusyritysten toimesta.

Tiedustelut mahdollisista koeratsastuksista vasta 8.4. jälkeen, eli ethän turhaan vielä yritä sopia kokeiluita. Älä myöskään pyydä lisävideoita tai kuvia, sillä en ole lähdössä Viroon niitä kuvaamaan tässä vaiheessa. Tinkivara parin satasen luokkaa ja senkin vain, jos ostat useamman hevosen kerralla. Tinkaajat voivat odottaa syksyä, silloin myydään loput hevoset talven alta edullisemmin pois. Eli jos haluat tinkiä hintaa, soittele syyskuulla.

Otathan yhteyttä, kun sinulla on rahoitus ja tallipaikka kunnossa sekä hevosen osto on muutoinkin ajankohtaista. Yhteydenotot soittamalla, en vastaa tekstareihin.

P.S. Ratsastuskouluille sovittavissa vaihto-oikeus, jos kaupat tehdään videoiden perusteella.

Tiedot

Hevosen nimi Kolme hepoa
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2010
Säkäkorkeus (cm) 150
Koulutustaso Helppo C
Hyppytaso (cm) 60
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 2001-5000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Kirkkonummi

Video

Hae ilmoituksista