SWB Tamma

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 8000 EUR 8000 EUR
Ota yhteyttä 040-5573260
Helpoiten tavoittaa esim Whatsapp.
Lisätty 2022-05-11
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään 16-vuotias SWB tamma, kaunis ja kiltti, sopisi vaikka äidille ja tyttärelle mukavaan harrasteluun.

Ollut HeA/110cm tasoinen, nyt juuri ei ihan tästä heti sitä tasoa suorita mutta ei paljoa puutukaan. Osaa HeA:n asiat ja hyppää kevyesti ja helposti 80-90cm, mutta vähäisen liikutuksen vuoksi tällähetkellä hieman voimaton. Nyt viime aikoina ollut säännöllisessä liikutuksessa ja huomattavasti parempi jo.

sk. reilu 160cm, ennemmin hieman raskasrakeinteisempi kuin aivan hentoinen, joten kantaa hyvin vähän tukevammankin tädin kuin myös pidempijalkaisen teinin.

Kokoonsa nähden melko isoliikkeinen ja täten vaatii ratsastajaltaan hyvää kehonhallintaa ja tasapainoa eikä sovellu aivan aremmille ratsastajille vaikka onkin maailma kiltein.

Osaa olla reipas, toisinaan jopa innokas, kuitenkin kuuliainen ja kiltti. Ei varsinaisesti liiku ns. omalla moottorilla koska ilmaiseksi ei anna mitään, ei ole siis mikään automaatti, kuitenkin kevyt ja pehmeä ratsastaa kunhan oikea sävel löytyy.

Kulkee kiltisti maastossa yksin ja porukassa, ei pelkää autoja eikä koneita eikä mitään muutakaan, paitsi jos ratsastaja pelkää. 

Hyvä kengittää, kuljettaa ja hoitaa. Ei mitään huonoja tapoja, eikä läheisriippuvainen. Tarhaa yksin tai laumassa, voi laiduntaa, lihavuuteen taipuvainen.

Ei tiedossa olevia vikoja, tutkittu ei ole, mutta ei ole ollut tarvetta hoidoille.

Myydään hevosesta johtumattomista syistä.

Nähtävillä Hämeenkyrössä. Videoita saatavilla pyydettäessä.

HP. 8000e

Mahdollisuus ostaa varusteita mukaan.

Tiedot

Hevosen nimi Frascati Z
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2006
Säkäkorkeus (cm) n.163
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 90
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan --

Sijainti


Hämeenkyrö

Hae ilmoituksista