15 v. pv-ruuna 165cm(+)

Myydään
Hinta: 3850 EUR 3850 EUR
Ota yhteyttä WhatsApp: 0440 417 124
Lisätty 2024-04-01
Lähettäjä

Kuvaus

Elämäntilanteen muuttuessa, erittäin raskain mielin etsinnässä rakastava ja ymmärtäväinen koti ja ihminen 15-vuotiaalle ruunalle. Vain hyvään kotiin, jossa ratsastus ja valmentautuminen eivät olisi enää pääroolissa, vaan innostusta ja mahdollisuuksia löytyisi myös maastakäsittelyyn ja hyvän mielen maastoiluun. 

Pitää ihmisen seurasta ja tulee aina vastaan porkkanan toivossa. ❤️ Kaunis ja fiksu, nopea oppimaan. Tykkää erityisen paljon erilaisesta maastakäsin jumppailusta ym. aivopähkinöistä, sekä maastoilusta kavereiden kanssa.
 
Koulutyöskentelystä kentällä innostuu välillä, mutta aina ei erityisen paljon. Osaava ratsu. Rauhallinen ja kiva, mutta normaali elävä hevonen - voi joskus pelästyäkin jotain (ei sinkoa kuuhun tai tee mitään ihmeellistä). Mielellään ei enää hyppäämiseen. 
 
On asunut aiemmin karsinatallissa, ja nyt viimeiset kolmisen vuotta pihatossa pienessä kolmen ruunan laumassa. Tarvitsee loimitusta. Voi laiduntaa.
 
Sopii kotiin, jossa saa olla ensisijaisesti hevonen hevoskavereiden kanssa, leikkiä ja ulkoilla paljon. Ratsastaakin toki voi, kunhan löytyy ymmärrystä siihen, että kentän kiertäminen ei vaan aina huvita. Tällöin kannattaakin kaapista kaivaa kannusten sijaan heijastinliivi ja suunnistaa luontoon nauttimaan. 🙂 Ihan hyvin voikin ratsastaa vaikka vain joskus ja jouluna, tai sitten säännöllisesti. Vapaapäivät tai pidemmätkin vapaajaksot kestää kyllä hyvin ainakin näissä olosuhteissa, eikä muutu liian virkeäksi ratsastaa. Johonkin toimintaan kuitenkin mielellään osallistuu, mutta sen ei ole pakko olla ratsastusta. Lähtee mielellään esimerkiksi talutettuna eväsretkelle metsään, tai on rapsuteltavana niin pitkään kuin rapsuttajalla voimia riittää. 
 
Kaverit on ainakin näin pienessä laumassa todella tärkeitä, eikä mielellään jää kokonaan yksin tarhaan tai laitumelle. 
 
Ei varsinaisesti rakasta erilaisten varusteiden pukemista, kuten satulointia ja loimitusta. Näiden harjoitteluun (R+) on käytetty paljon aikaa hyvin tuloksin. Tätä siis loimittaa myös hevosihmisenä täysin kokematon perheenjäsen, joten ei ole mitenkään mahdoton! Voi myös jännittää uutta kengittäjää. Ei potki, mutta voi tarvita taukoja. Lastautuu ja matkustaa hyvin.
 
Ei ratsastusta estäviä vaivoja, mutta ei myöskään täysin terve. 
 
Kuvia, videoita ja tarkat tiedot terveydestä saat erikseen, kun olet kertonut, millainen koti sinulla olisi tarjota. 🙂
 
Yhteydenotot ensisijaisesti WhatsAppilla: 0440 417 124. Tekstiviesti tai soittokin käy, jos et käytä sovellusta.

Tiedot

Hevosen nimi Karkki
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2009
Säkäkorkeus (cm) 165
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 2001-5000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti

Outokumpu
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka