8v kiva harrastehevonen

Myydään
Hinta: 9000 EUR 9000 EUR
Ota yhteyttä 0449851158 tai pinja.sujala@hotmail.com
Lisätty 2024-05-30
Lähettäjä

Kuvaus

Esitellään 8 vuotias tamma, noin 165cm korkea, vankkarakenteisempi rungoltaan kuin perus pv. 
Tällä hetkellä suorittaa helppo a, kilpailtu kerran tällä tasolla toukokuussa. Esteitä ei ole hirveästi hypätty omistajan koulupainotteisuuden takia. Varmasti pikkulaitolla pääsee myös kesän estekisoihin. Rataa hypätty silloin tällöin 70-80cm, pääsee myös korkeampaa treenillä.

Hieman pilkettä silmäkulmassa ja sen takia tarvitsee itselleen määrätietoisen käsittelijän ja ratsastajan. Ei kuitenkaan pukittele/keuli. Riittävän tukiverkoston ja ratsuttajan avulla voisi sopia myös aloittelijalle. Meillä 11v ratsastanut aikuisen silmän alla. 

Maastoiltu yksin ja kaverin kanssa, yksin vielä epävarma, mutta koko ajan menee eteenpäin siinäkin. Varsonut nuorempana ja hoitanut varsan hyvin. Kengitys sujuu ok, käsittely ok, lastaus onnistuu. Käyttäytyy vieraissa paikoissa ok. Pientä läheisriippuvaisuutta (hirnuu), mutta ei tee muuta.

Videoita on saatavilla ja mielellään niitä otetaan lisää mikäli tarve. Vasta tehty ostotarkki, ei harrastekilpa käyttöön vaikuttavia vikoja. Hevosta mahdollisuus kokeilla etelässä 12-20.6. Sen jälkeen muuttaa takaisin Rovaniemelle.

Tiedot

Hevosen nimi Hemera
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2017
Säkäkorkeus (cm) 165
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti

Hyvinkää
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka