Uusimmat ilmoitukset

Upea 1-v. orivarsa

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä Tiina Joutsjoki
tiina.joutsjoki@gmail.com
p. 040 5356 302
Lisätty 2019-05-07
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään upea musta 1-v. orivarsa, jolla on kaikki edellytykset huipulle este- tai kouluratsuna. Isä Concreto, emän isä Quattro B: http://www.sukuposti.net/hevoset/compadre-querido/2014540

Compadre Querido sijoittui 2. sijalle estesukuisten maitovarsojen sarjassa EBEF Finland 2018 -näyttelyssä: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hL6vJ3mCza4zPOUS5qpwzsdz0r9vTF7NqxBlZpErcO4/edit#gid=0. Varsa esiintyi tyylikkäästi: https://www.youtube.com/watch?v=nAdcqxbxfnw&t=11s. Tuomarit olivat yksimielisiä varsan huippulaadusta (pistekeskiarvo 8,88). Tyyppiä tuomarit arvioivat seuraavasti (Keskiarvo 9,0): Upea tyyppi. Ryhdikäs, jalo. Ilmeikäs pää, pitkä lapa, hieno takaosa. Sivusta hyväasentoiset jalat. Liikkeistä arviot olivat (keskiarvo 8,75): Liike vahvaa, läpi kropan. Hyvä, matkaavoittava käynti. Liikkuu luontaisesti ylämäkeen. Lennokas ja ilmava ravi. Yleisvaikutelmasta tuomarit totesivat (keskiarvo 8.9): Oriainesta, tyyppi todella hyvä. Lupaava varsa!

Kasvattajan kuvaus: Compadre Querido on energinen, upean lennokkaasti liikkuva, rohkea ja utelias orivarsa. Käsitelty päivittäin, osaa olla kytkettynä käytävällä, nauttii harjaamisesta ja loimituksesta ja kulkee talutuksessa kiltisti. Halukas ja nopea oppimaan. Matkustaa hyvin trailerissa ja käyty kahdesti irtohypityksessä: https://photos.google.com/share/AF1QipPEPCRRkpC9MKc0vpCl_rffdK5olrwFcf-ZYtU-GQBTGrcROOmIGAjPy_dWq9ekug?key=WE5GWGZsSDU3TFJTYVlySjdtNFBhdC1BeFVNVV9R. Rokotettu, madotettu ja kaviot vuoltu säännöllisesti. Tästä nyt lupaava nuori ori kilparatsuksi koulutettavaksi ja mahdollisesti siitosoriksi. Meillä tämä todennäköisesti ruunataan, on tällä hetkellä orilaitumella.

Tiedot

Hevosen nimi Compadre Querido
Sukupuoli Ori
Syntymävuosi 2018
Käyttötarkoitus Kilpa
Laji --
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Jokioinen

Video

Hae ilmoituksista