Uusimmat ilmoitukset

FWB-orivarsa

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 10000 EUR 10000 EUR
Ota yhteyttä sari.asikainen@dnainternet.net, 040-8656 971
Lisätty 2020-10-17
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään 8.7.2020 syntynyt FWB-orivarsa hyvästä suoritussuvusta. Varsalla on korrekti rakenne ja hyvät liikkeet ja jalka-asennot sekä erittäin miellyttävä luonne.

Isä Glamourdale on Hollannin oritestinsä voittaja ja 7-vuotiaiden nuorten hevosten MM-voittaja. Etenee hyvin kilpaurallaan kohti GP-luokkia. Periyttää hyvää ratsastettavuutta ja miellyttävää luonnetta. Varma orivalinta suoritushevosta jalostettaessa.

Terhi Stegars orista Glamourdale, Horsemail 11/2020; "Se osaa jo kaiken, vaikka on vasta kahdeksan. Sen kaikki perusaskellajit ovat huippuhyvät. Vastaavaa laukkaa kuin Glamourdalella ei ole olemassakaan. Se on omaa luokkaansa."

Emä Fleur Rouge on itse kilpaillut vaB-tasolle ja myös hypännyt seuratasolla. Emän emän täysveli on kilpaullut Saksan kansallista GP:tä ja emän lähisuvussa 4 kilpaillut Saksassa S-tasolla, kaksi esteissä ja kaksi koulussa. Tammaperheestä löytyy useita pitkän kilpailu-uran tehneitä hevosia, sekä esteissä että koulussa. 

"Taavi" on lupaava suoritushevosen alku, jota on ilo viedä urallaan eteenpäin. Varsa vieroitetaan vuodenvaihteen jälkeen. Mahdollisuus tallipaikkaan talveksi tutussa laumassa kimppakarsinassa. Laidunkausi onnistuu, jos varsa ruunataan keväällä.

Tiedot

Hevosen nimi Gonzales SHA
Sukupuoli Ori
Syntymävuosi 2020
Käyttötarkoitus Kilpa
Laji --
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Kuopio

Video

Hae ilmoituksista