1-vuotias FWB-orivarsa tavoitteelliseen kouluratsastukseen

Myydään
Hinta: 15000 EUR 15000 EUR
Ota yhteyttä Kasvattaja Pia Parikka
Puh. 040 739 0494
pia ( a ) parikantila . fi
Lisätty 2024-01-31

Kuvaus

Upea, jousilla liikkuva, lupaava 1-vuotias orivarsa

** Tigertanz von Ros **

Tämä ylväästi liitelevä pitkäkaulainen komistus neljällä sukalla ei jätä ketään kylmäksi!

Paljon käsitelty ja jalo jousijalka Tigertanz von Ros on lupaava, kookas ja kiltti kouluratsun alku, jolla ei kapasiteetti lopu kesken. Potentiaalia kouluratsastuksessa aina kansainvälisille kilparadoille asti sekä myös siitokseen. 

Emä hannover-eliittitamma, FWB I-kantakirjattu säväyttävä Dancing Dina Carrus (Fidertanz - Dina IV - De Niro) on palkittu Kasvattajapäivillä ikäluokkansa parhaana 2-vuotiaana varsana saaden ravista täyden kympin!

Varsan isä on kansainvälisesti menestynyt GP-kouluori, vuoden 2022 suosituin siitosori Florentinus V (Florestan - Londonderry - Weltmeyer). Tämä premie-palkittu Westfalen-ori polveutuu suoraan maailmankuulusta Florestanista, johon liki kaikki merkittävimmät kouluratsusuvut kytkeytyvät.

Kilpailu-urallaan Florentinus V on osoittanut erinomaista suoritusvalmiutta ja ratsatettavuutta. Se on 5-vuotiaana sijoittunut Bundeschampionaatin kakkoseksi saaden kaikista askellajeista arvosanaksi 9 ja ratsastettavuudesta sekä kokonaisvaikutelmasta 9,5. Ori on tämän lisäksi kvaalautunut sekä 5- että 6-vuotiaana, erittäin kovassa seurassa, Nuorten Hevosten MM-kilpailuissa finaaliin.

Tigertanz von Ros on luonteeltaan kiltti, helppo ja ystävällinen. Varsa on matkustanut paljon ja lastautuu helposti. Kaikki käsittelyt, vuolut ja hoitotoimet sujuvat mutkattomasti. Tigertanz on tottunut monipuoliseen maatilaelämään laumassa, eikä ole lainkaan reaktiivinen. Sopii hyvän käsiteltävyytensä ansiosta hyvin myös ensimmäistä varsaa hankkivalle tai juniorille.

Hp. 15 000 €, sis alv 24 %. Hp. 12 097 €, alv 0 %.

Lähetän pyynnöstä mielelläni lisää kuvia sekä videoita varsasta sähköpostitse, Whatsappissa tai Messengerissä.

Nähtävillä kasvattajansa luona syntymätilallaan Heinolan Lusissa yhdessä emänsä ja veljensä kanssa.

Tiedot

Hevosen nimi Tigertanz von Ros
Sukupuoli Ori
Syntymävuosi 2023
Käyttötarkoitus Kilpa
Laji Kouluratsastus
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti

Parikan Tila, Viikinäistentie 30, 19210 Lusi
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka