Uusimmat ilmoitukset

ProjektiponiProjektiponi
Yleisponit/muut
Holsteiner tammaHolsteiner tamma
Esteratsastus
Hyvä yleishevonenHyvä yleishevonen
Yleishevoset

Talli- ja pihattopaikka vapautumassa

VuokrataanLisää suosikeihin
Hinta: 710 EUR
Ota yhteyttä 0504007491
Lisätty 2018-12-26
Lähettäjä

Kuvaus

Vapaana kaksi tallipaikkaa täyshoidolla Tuusulan Jokelassa Rake-tallilla 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kiltille ja laumassa toimeentulevalle tammalle tarjolla myös yksi pihattopaikka puoli- tai täyshoidolla 4-5 hevosen laumassa maneesitallin palveluilla tai ilman.

Tallipaikan hinta 710e/kk sisältää karsinapaikan, 5 krt/pvä heinäruokinnan hyvällä esikuivatulla heinällä, karsinan siivouksen pellettikuivituksella, kokopäivätarhauksen yksin tai kaverin kanssa sekä loimituskaudella yhden ulkoloimen pukemisen ja riisumisen. Kesäisin laidunmahdollisuus tamma- ja ruunalaumoissa. Vapaa ratsastusalueiden käyttö, käytössä hyväpohjainen ja säännöllisesti huollettava kenttä ja maneesi estekalustoineen, laukkarata ja hiittisuora sekä juoksutusympyrä. Lämmin satulahuone ja WC, runsaasti säilytystilaa. Lisämaksusta saatavilla mm. kävelykone, pyykkipalvelut, solarium, klippaus, ratsutus/valmennus, trailerin vuokraus sekä muut lisäpalvelut sinun ja hevosesi tarpeen mukaan räätälöitynä.

Iloiseen ja rentoon porukkaamme ovat tervetulleita kaiken tasoiset harrastajat ja kilpailijat. Rake-talleilta ajaa 15 minuutissa niin Stable Novaan kuin Ratsastuskeskus Ainoonkin eli sijanti on mitä mainioin treenaavalle ja kilpailevalle ratsukolle. Mahdollisuus myös lyhentää vuokraa viikonloppuvuoroilla.

Tervetuloa tutustumaan! 0504007491/Mira Flinkkilä (jos et tavoita, jätäthän viestin niin soitan sinulle takaisin) mira.flinkkila@gmail.com

Tiedot

Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Viherpeukalontie 23

Hae ilmoituksista