Uusimmat ilmoitukset

Laadukas täysylläpitopaikka ratsastus- ja valmennuskeskuksesta (HML)

VuokrataanLisää suosikeihin
Hinta: 700 EUR 700 EUR
Ota yhteyttä Rosa Mäkelä 0401300515 (tallipäällikkö, yrittäjä)
Sirpa Mäkelä 0401667875 (sopimusasiat ja laskutus)
sähköposti mpridingcenter@liikennetarvike.fi
Lisätty 2020-05-05
Lähettäjä

Kuvaus

MP Riding Center on nykyaikainen, EU-säädökset täyttävä 30 hevosen täyden palvelun ratsastuskeskus hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Hämeenlinnan palveluita. Kehä III:lta ajaa tallin pihaan kolmessa vartissa.

Tallilla on erinomaiset puitteet tavoitteelliseen treenaamiseen sekä rentoon harrastamiseen. Tallilla on iso ja valoisa kuitupohjainen maneesi (40 x 48m), ulkokenttä (45 x 90m) sekä laukkarata. Hevoset ruokitaan neljästi päivässä laadukkaalla heinällä, lisärehut jaetaan kolmasti. Kullakin hevosella on oma nimetty iso tarha ja tarhaus on valinnan mukaan joko puolipäiväisesti tai kokopäivän. Lisäpalveluina kahdeksan hevosen kävelykone, jossa myös vesijuoksutusmahdollisuus. Varusteille on hyvät kuivatus- ja säilytystilat sekä viihtyisät satulahuoneet ja ihmisasiakkaille siistit sosiaalitilat suihkuineen ja iso kahvio.

Asiakaskuntamme koostuu koulu-, este- ja kenttäratsastajista, osa harrastaa mukavasti ja osa treenaa ja kilpailee tavoitteellisesti ihan kv-tasolle asti. Meillä käy Suomen parhaita este- ja kouluvalmentajia säännöllisesti ja järjestämme aktiivisesti erilaisia harjoitus- ja valmennustapahtumia. Tallitoiminnasta vastaa kv-tason esteratsastaja, SRL:n valmentajakoulutuksen suorittanut Rosa Mäkelä. Kaikki työntekijämme ovat suorittaneet hevosenhoitajan koulutuksen.

Tallillamme on aidosti hyvä henki ja kiva asiakaskunta. Siitä kertoo sekin, että viimeaikoina vapaita karsinapaikkoja on vapautunut harvakseltaan. Nyt kuitenkin parin myyntihevosen ja mammalomalle lähtijän myötä touko-kesäkuussa on vapaana/vapautumassa kolme karsinaa.

Talliin voit tutustua kotisivuiltamme www.mpridingcenter.fi, facebookissa https://www.facebook.com/mpridingcenter/ ja ig @mpridingcenter

Jos tallipaikka kiinnostaa ja haluat tulla tutustumaan, ota yhteyttä! 

Tiedot

Lisätietoja www.mpridingcenter.fi
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Seunakorventie 98, 14300 Renko

Hae ilmoituksista