Ratsutus- ja myyntihevospaikkoja Artukaisissa

Vuokrataan
Hinta: 700 EUR 700 EUR
Ota yhteyttä Jenni Väänänen 0442540190 jennintalli.artukainen@gmail.com
Lisätty 2022-11-10

Kuvaus

Otamme ratsutukseen ja myyntiin kaikenikäisiä, tasoisia ja rotuisia hevosia. Myös haastavat tapaukset ovat tervetulleita.

Ratsutus- ja myyntisopimukset teemme aina kirjallisena. Toivomme hevosten olleen puoli vuotta Suomessa ennen talliimme saapumista.

Hevoset tarkastutetaan ennen aloitusta eläinlääkärillä tallin toimesta, jotta saamme mahdollisimman kattavat esitiedot, myös terveydentilasta.

Sopimukseen sisältyy täysihoito rehuineen, neljä kertaa päivässä laadukas analysoitu esikuivattu heinä. Pitkät tarhausajat. Hevosen tason, kunnon ja iän mukainen vaihteleva liikunta 5krt/vkossa.

Aktiivinen yhteydenpito omistajaan, kuvien ja videoiden kera. Rehellinen arvio hevosen kehityksestä meillä ollessa.

Meillä mahdollisuus myös ratsutuksen jälkeen opastaa omistajaa alkuun valmennuksen muodossa, joka sisältyy ratsutuksen hintaan.

Ratsutus- ja myyntihevospaikan hinta muodostuu aina hevoskohtaisesti alkaen 700e/kk sisältäen arvonlisäveron.
Myyntihevosten kohdalla porrastetusti, myyntiajan mukaan ja se veloitetaan toteutuneesta kauppahinnasta, vasta hevosen löydettyä uuden omistajan.

Meillä ammattitaitoinen tiimi, johon kuuluu eläinlääkäreitä, kengittäjiä, hierojia sekä pitkän linjan hevosalan ammattilaisia; koulu-, este- ja yleisratsastuksen osalta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveesi, me autamme.

Rakkaudesta ja intohimosta hevosurheiluun,
Jenni 0442540190

Tiedot

Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Messukentänkatu 12-14, Turku

Hae ilmoituksista