Koulutallille Irlantiin

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 1 EUR 1 EUR
Ota yhteyttä jennaniemi@hotmail.com
Lisätty 2022-01-13
Lähettäjä

Kuvaus

Ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä ratsastajaksi/hevosenhoitajaksi Irlantiin. Kate Dwyer, joka on kansainvälinen kouluratsastaja etsii harjoittelijaa tilalleen. Tämä sijaitsee 30 minuuttia Dublinista kauniissa Irlannin luonnossa. Kate ja hänen äitinsä kouluttaa hevosia nuorista GP-tasolle ja Kate on valittu myös Irlannin olympiajoukkueeseen Tokyoon. Katesta on juuri tullut äiti ja hän tarvitsee apua kaikkien tallitöiden kanssa. Täällä on myös laajat mahdollisuudet ratsastamaan ja jopa kilpailemaan hyvälle pelkäämättömälle ratsastajalle nuorten kanssa. Työ sisältää paljon ratsastusta ja valmennusta!
Tällä tilalla pidetään hevosista paljon huolta ja he saavat paljon rakkautta. Täällä on myös koiria ja kissoja. Oma hevonen on myös mahdollista ottaa mukaan.Asumisen ja ruoan lisäksi sinulle maksetaan taskurahaa. Tilan vakuutus kattaa myös sinut.
Mikäli olet vastuullinen, halukas tekemään töitä ja kehittymään omalla urallasi, tervetuloa kertomaan itsestäsi mielellään kuvan ja videon kanssa, niin välitän yhteystiedot oikeille kandidaateille

Tiedot

Yhteydenottoja toivotaan --

Sijainti


Irlanti

Hae ilmoituksista