Laadukas suomenpienhevonen

Myydään
Ota yhteyttä 0407243666 tai jaana.vaholuoto@gmail.com
Lisätty 2024-02-04
Lähettäjä

Kuvaus

Raskain sydämin omistajan ruuhkavuosien takia suomenpienhevosruuna Myrskyn Onni etsii uutta omaa ihmistä! Onnin isä A-T- Ukko-Myrsky ja emä Paunutar.    

Onni on 11-vuotias suomenpienhevonen, joka on kilpaillut kaikissa ratsastuksen lajeissa menestyksekkäästi. Varsinkin kenttäratsastus on Onnin ykköslaji, mutta hyvin onnistuvat rataesteet ja koulukiemuratkin. Harrastuskaverina ja ystävänä hän on mainio tyyppi, jolla on aina sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Helppo käsitellä kaikissa olosuhteissa sekä valmennus- ja kisareissuilla. Onnin kanssa pärjää reissussa yksinkin! Vaikka kisaradalla vauhtia ei puutu, niin kotioloissa Onni toimii lasten ensiratsuna ja kärryponina tarpeen vaatiessa. Loistokaveri siis kyseessä kaikin puolin!   

Onni on täydessä kilpailukunnossa ja olisimmekin hakemassa ensisijaisesti kotia, jossa ollaan kiinnostuneita tavoitteellisesta valmentautumisesta sekä kilpailemisesta. Hevosen pienen koon vuoksi (säkä 144cm) etsinnässä on sopusuhtainen ratsastaja. Onnilla on kilpailtu kenttää harrastetasolla, rataesteillä 95cm tasolle saakka ja koulua heB ja heA. Osaa hyvin heA asiat, mutta kaipaa enemmän vielä voimaa taakse, jotta jaksaa kantaa itsensä paremmin.

Onni on mm. Suomenpienhevosten kultamitalisti kenttäratsastuksessa vuonna 2022.

Lisäksi Onni on saavuttanut mm.
- Vuoden 2022 Pohjanmaan alueen suomenhevosten hallimestaruus kulta
- Vuoden 2022 kuninkaallisissa estekilpailujen taitomestaruuskilpailujen voitto
- Vuoden 2022 Pohjanmaan alueen suomenhevosten kenttämestaruuden voitto
- Vuoden 2022 Pohjanmaan alueen kenttäratsastusranking voitto
- Vuoden 2023 AM-luokat Pohjanmaan ponien, lapsiratsastajien, suomenhevosten ja nuorten hevosten yhdistetty aluemestaruus-luokan luokkavoitto sekä suomenhevosten mestaruuskulta
- Este- ja kouluratsastuksen SuoRa Pohjanmaa suomenhevoscup:in 2. sija.
- Useita muita sijoituksia kaudella 2023    

Kuvia ja videoita löytyy Onnin instagram-tililtä @onnijacrew sekä youtubesta Onnin kanavalta: https://www.youtube.com/@onnicrew818

Käsiteltäessä Onni on erittäin kiltti ja nöyrä, mutta vaatii toki rajat. Kaikki käy, oli kyse sitten kengityksestä, lastaamisesta, maastoilusta tai mistä vaan. Onni on ns. "yhden ihmisen hevonen" eli uusien ihmisten kanssa sillä kestää hetki lämmetä. Ratsastaessa varsinkin esteillä ottaa kierroksia ja kuumuu. Onni on tiettävästi terve, mutta on sairastanut vatsahaavan noin viisi vuotta sitten. Sittemmin vatsa pysynyt hyvässä kunnossa oikeilla rehuilla, rauhallisella tallilla ja tasaisella heinäruokinnalla. Vatsan kanssa ei ole ollut ongelmaa, vaikka on aktiivisesti kierretty kisoja ja treenejä, kun ruokinta ja muut hyvinvointiin vaikuttaneet asiat ovat olleet kunnossa. Onni tarhaa laumassa.  

Hyvä koti kaikkein tärkein eikä Onni oli pakkomyynnissä. Ei anneta ylläpitoon. Mahdollisuus vuokrata kilpakäyttöön omalla tallilla Seinäjoella, mikäli taitava ratsastaja löytyy!

Tiedot

Hevosen nimi Myrskyn Onni
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2013
Säkäkorkeus (cm) 144
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 100
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 15001-20000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti

Seinäjoki
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka