Uusimmat ilmoitukset

Kapasiteetikas suomenhevostamma

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 7500 EUR
Ota yhteyttä 04407940000
Lisätty 2018-08-09
Lähettäjä

Kuvaus

Nyt surusilmin elämäntilanteen johdosta tarjoan myyntiin hienon kultakimpaleeni:

Tamma Friisin Hafanana, s. 2013 (5v.), 155cm. Rautias, neljä sukkaa ja hieno piirto.
I: Voiveikko, E: Loimihaan Unelma, EI: A.T. Unikuva

Tästä kaunis ja laadukas kilparatsun alku mielellään esilletuovaan kotiin! Sopii myös siitokseen sukunsa puolesta ja onkin jo varsonut kerran. Hafalla on paikka nyt syksyllä 4v. (ja varsoneet 5v. tammat) laatuarvostelufinaaliin. Nopea ostaja vie tämän sinne itse!

Esteillä Hafa syttyy ja kuumenee. Imee esteille ja hyppää rohkeasti huonoistakin paikoista. Tarvitsee napakan ja vauhtiapelkäämättömän kuskin. Tällä hetkellä Hafa suorittaa kotona ratana 80cm ja yksittäisiä tehtäviä 90cm. Tällä kaudella ollaan käyty muutamissa kisoissa harjoittelemassa tasolla 60-80cm. Käyttäytyy kisapaikalla hyvin eikä stressaa uusissa ympäristöissä.

Sileällä tasoltaan nyt HeC-B mutta on herkkä ja tarvitsee toimiakseen oikein rauhallisen ja kevytkätisen ratsastajan. Herkkä painoavuille ja kevyt suustaan, parhaimmillaan todella miellyttävä ratsastaa. Vielä vähän tasapainoton ja hankalan paikan edessä saattaa pukittaa kerran tai korvata laatua vauhdilla. Ei ole paha tai ilkeä.

Hafa tykkää maastoilla ja erityisesti uida! On menty paljon ilman satulaa ja jopa ilman suitsia pelkällä riimulla. Tamma on mielissään rennosta puuhailusta.

Herkkyys on vahvuuden lisäksi tämän heikkous. Näyttää tammamaisen selkeästi, jos jokin ei miellytä. Kengityksessä ei aina jaksaisi seistä, mutta ei ole tarvinnut rauhoittaa. Autoon menee hyvin kyytiin ja koppiinkin jo treenillä huomattavasti paremmin kuin aluksi (aina on valmennuksiin ja kisoihin päästy). Vaatii ihmiseltä selkeää johtajuutta mutta myös rakkautta antaakseen itsestään kaiken.

Tullut minulle suoraan kasvattajalta. Vuoden 2017 maaliskuulta on laaja ostotarkastus puhtaine röntgenkuvineen. Toki ostaja saa tarkastuttaa omakustanteisesti.

Ammattilaisen sisäänratsastama ja nyt tämän kuun on toisella ratsuttajalla lisäopissa.

Näkisin tämän parhaimmillaan esteillä tai kenttäratsuna, koska ponnua ja rohkeutta on. Myös iän ja tasaisuuden karttuessa kiva peli koulukarkeloihin ja toisaalta viihtyisi varmasti myös ihan parempana harrasteheppana elämästä nauttien. Nyt tällä on aikuisten lisäksi treenannut ja kisannut 16v. junnu ammattilaisten silmien alla.

Sijainti elokuun ajan Sipoo, sen jälkeen Lahti/Hollola.

Yhteydenotot aluksi viesti tai whatsapp 0440794000 omistajan vuorotyön vuoksi.

Hinta 7500€, joka sisältää sovitut varusteet.

Tiedot

Hevosen nimi Friisin Hafanana
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2013
Säkäkorkeus (cm) 155
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Hollola

Hae ilmoituksista