Uusimmat ilmoitukset

Herkkä suomenhevosruuna

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 4500 EUR 4500 EUR
Ota yhteyttä 050 5576 933
juttak.kolehmainen@elisanet.fi
Lisätty 2020-11-12
Lähettäjä

Kuvaus

Tämä herra tässä on Suomi-mallin Renault. Ei mikään Lada, ei perhefarkku- Volvo tai Lexus, vaan yhden ihmisen rehellinen, sympaattinen Rellu.
 
Herra muutti meille pari kuukautta sitten opetushevoseksi, mutta stressaa meillä vaihtuvia ratsastajia. Meillä ei myöskään ole tällä hetkellä tarjota hänelle  hevosystävää samaan tarhaan. Joten hän on onneton.
 
Strategiset mitat: 14 v, säkä n. 155 cm, ruunattu vuosi sitten, entisessä ammatissaan juossut kilpaa, ei ole hypätty eikä maastoiltu meillä, joten niistä suoritusominaisuuksista en osaa sanoa. Ei käy ajamiseen. Perusterve ja huollettu malli. Taidot n. he C, omaa 3 perushyvää askellajia joista laukassa vaatii vielä voimaa ja tasapainoa. Ja kokovartalojumppaa, koska on myös vino.
 
Huolestuvaa sorttia ja nyt etsimme hänelle sopivampaa, stressittömämpää elämää jonkun sellaisen luona, joka arvostaa herkkää hevosta, haluaa työskennellä myös maasta, jolla on hevosenlukutaitoa ja joka osaa ratsastaa istunnallaan ja parin gramman tuntumalla. Tätä jos jää pitämään isommalla tuntumalla, juoksee alta pois. Tehty nyt jumppaa maasta ja selästä positiivisella vahvisteella ja tämä Renault on todella nopea oppimaan. Niin hyvässä kuin pahassakin. Tällä hetkellä erittäin varautunut vieraiden ihmisten kanssa ja näyttää rumaa naamaa. Oikeasti kiltti nallekarhu, mutta vain hieman sekaisin nyt kaikesta.
 
Tästä saa elinikäisen kumppanin ja hellyyttävän herrasmiehen kunhan tässä vaiheessa elämää on mahdollisuus antaa aikaa ja se hevosystävä. Jos tunnistat itsesi kukkahattutädiksi, jolle tämä ilmoitus kolahti, kysele ihmeessä lisää!
 

Tiedot

Hevosen nimi Tytön Totemi
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2006
Säkäkorkeus (cm) 155
Koulutustaso Helppo C
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 2001-5000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Paimio

Hae ilmoituksista