Uusimmat ilmoitukset

Hieno suokki

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 15000 EUR 15000 EUR
Ota yhteyttä +358400524027
paivi.liimatainen@terveystalo.com
Lisätty 2021-04-07
Lähettäjä

Kuvaus

Harvoin tarjolla.
Elämä toi minulle muuta, joten nyt on tilaisuus saada valmis, laadukas suomenhevonen !
Leiskan Valto on 9-vuotias jalostusarvosteltu ori. Säkä 156.
Valto on täysin terve ja kisakuntoinen, ehkä nyt hieman ”ruosteessa” (viimeiset pari vuotta toiminut lähinnä harrasteratsuna, maastoiltu paljon, estevalmennuksissa käynyt kohtuullisen säännöllisesti). Erittäin hyväluontoinen, hieman touhukas, mutta rauhoittunut kun ikää on tullut. Rohkea, utelias, reipas, olematta kuuma.
Toiminut myös alkeishevosena valvonnassa, lapsetkin ratsastaneet, mutta on toki ori, joten ei myydä kuin kokeneeseen hevoskotiin.
3v laatuarvosteluvoittaja, 6v estekasvattajakilpailun voittaja. 3 hyvää askellajia, laukka kaipaa vielä voimaa. Oripäiville kuvattu 6-vuotiaana, kuvat puhtaat. Säännölliset vet chekit vuosittain, viimeksi taivutettu syksyllä 2020, ei poikkeavaa.
Johtuen kilpailijan/ratsastajan puutteesta ja koronasta, on kisannut vain yhden kansallisen metrin (voitto), kansallista helppoa A:ta n 65% tuloksin, yhden harrasteluokan kenttää 5-vuotiskaudella(treenissä tuttaria, täysin ongelmaton). Kaikissa näissä lajeissa kapasiteettia mestaruustasolle. 110-120 rataa hypännyt jo juuri 6 kääntyneenä jalostusarvostelussa! – sen jälkeen korkeudet olleet maltillisia 80-100, hypätty säästeliäästi. Tällä on taatusti parhaat vuodet vielä edessä.
Harrastajan ratsastettavissa ja käsiteltävissä myös kisatilanteissa. Keskittyy töihin.
Maastoilee yksin ja yhdessä (on ollut vetohevosena jo 4-vuotiaana), lastautuu helposti (yritäpä estää!), ongelmaton kuljettaa, kengittää ym. Orimaisena tapana on napsia hampaisiin kaikkea, mutta ei ole paha tai ”karjas”, ei ole hyppinyt pystyyn ratsastaessa, ei potki tms.
Tarhattu 4-vuotissyksystä lähtien yksin, siihen saakka kasvanut laumassa.
Ajo-opetus aikanaan epäonnistunut.
Ei sairashistoriaa. Samalla omistajalla kasvattajalta lähtien.
Ei ylläpitoa, osamaksua tms.
Yhteydenotot: Päivi Liimatainen 0400 524027 tai sähköpostilla paivi.liimatainen(at)terveystalo.com. Kerro itsestäsi, videoita voin laittaa wa kautta.
Hp 15 000e.

 

Tiedot

Hevosen nimi Leiskan Valto
Sukupuoli Ori
Syntymävuosi 2012
Säkäkorkeus (cm) 156
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 120
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Seinäjoki

Hae ilmoituksista