Monipuoliseen harrastamiseen 8-v suokkiruuna

Myydään
Ota yhteyttä Tied. 050-5945 500
Lisätty 2022-06-19

Kuvaus

Esittelyssä hyvään kotiin 8-v kompaktirakenteinen ja monipuolinen sh ruuna Stipori. Potentiaalinen ratsun alku, mutta hevosella edelleen myös ravikilpailuoikeus.

Toimii hyvin 15-v ratsastajan kanssa: liikkuu letkeästi ja kauniisti sekä oikein päin ravissa ja käynnissä, maastoiltu yksin ja kaksin. Opetettu väistöt ja etuosakäännökset sekä menty puomeja ja kavaletteja. Tekee hyvät siirtymisen käynti - ravi ja ravi- käynti.


Ollut pelkästään ratsastuskäytössä viimeiset 6 kk. Sk. n. 158 cm.

Sairashistoria: lievä hankositeen ylärungon vaurio 11/2021, liikkunut koko ajan puhtaasti. Ultrattu neljästi, josta viimeisin 13.6.22. Kuntoutettu tammikuusta kesäkuuhun ratsastamalla. Terveyshistoria laajasti tiedossa.

Hyväluonteinen, erittäin sosiaalinen ja persoonallinen kaveri. Toimii hyvin kaikissa hoitotoimenpiteissä. Rokotettu, raspattu, kengitetty ja madotettu säännöllisesti. Lastautuu ja matkustaa hyvin. Ei kesäihottumaa, ei hankaa. Laukattu esittelyvideolla ensimmäisen kerran 16.6.22, joten laukka vaatii vielä työstämistä. Nöyrä ja rehti hevonen, joka ei turhia kyttäile tai sinkoile. Ratsastaessa enemmän diesel kuin reaktiivinen, maastossa kuitenkin reipas.

Tästä monipuolinen ja mukava harrastuskaveri lajiin kuin lajiin! Esittelyluokka C. Mukana valtion osuus. Mukaan osa varusteista, ei satulaa.

Sijainti: Elimäki, Itä-Uudenmaan ja Kymenlaakson rajalla

Tiedustelut vain soittamalla gsm 050-5945500 / Sari Merilä (en vastaa viesteihin).

Tiedot

Hevosen nimi Stipori
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2016
Säkäkorkeus (cm) 158
Koulutustaso Perusratsastettu
Hyppytaso (cm) 50
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Elimäki

Hae ilmoituksista