Ratsasuskouluun, harrastamiseen kiva SH-tamma!

Myydään
Hinta: 8200 EUR 8200 EUR
Ota yhteyttä 0408414479, Elina (laita viestillä soittopyyntö jos et saa kiinni) info(at)chevalux.com
Lisätty 2022-06-20

Kuvaus

14-vuotias Ypäjä Auri. Mukava, mutkaton ja kiltti tamma monipuoliseen harrastamiseen tai työhön heti tienaamaan (alv vähennys kelpoinen). 

Kuumahko mutta erittäin kiltti, ei kyttää, ei säiky. Nostaa ja ylläpitää helposti laukat, tekee kaikki perus jutut, väistöt, avot jne. Edellisellä omistajalla kisattu heA & re90. Aloittelevien ratsastajien tunteja ei ole tehnyt, mutta muutoin Aurilla pärjää ratsastaja kuin ratsastaja. Todella kiva hevonen päästä harjoittelemaan vähän kuumemmallakin menopelillä, menon ollessa kuitenkin turvallista. Ei ole kova suusta, ei koskaan vie, on vaan energinen. Kouluratsastuksessa herkkä opetusmestari, esteillä ei aloittelevien ratsu, saattaa huolestua (kieltää) jos ratsastaja ns. ei halua esteen yli - pitää liikaa.

Ei kavahda suurempaakaan työmäärää koska intoa ja kuntoa riittää! Tehnyt nyt reilu 2 vuotta ratsastuskoulussa hommia. Myydään hevosten vähentämisen vuoksi.

Maasto varma, tehnyt maastoja sekä veto hevosena että possujunassa. Tulee hyvin toimeen laumassa kuin laumassa. Kaikki perus toimenpiteet, ell, kengitys, kuljetus jne onnistuu muitta mutkitta, ei pahoja talli tapoja. 

Hevosen ainoa miinus kesäihottuma, ollaan pärjätty hyvin loimittamisella ja pesu/rasvaamisella, tällä hetkellä laitumella. Okahaarakkeessa hyvin lievää kaventumaa, ell sanojen mukaan ei vaikuta mitään mihinkään. Selän ultrassa ei sanottavaa.

Hp 8200€ (sis. alv 24%)

Tiedot

Hevosen nimi Ypäjä Auri
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2008
Säkäkorkeus (cm) n. 165
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 90
Käyttötarkoitus ---
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Koski Tl

Video

Hae ilmoituksista