Raamikas 10-v sh-ruuna

Myydään
Ota yhteyttä Lisätietoja/Videoita/ Kuvia Whatsapilla puh. (0405830490) Parhaiten saa viestillä kiinni, koska olen päivätöissä.
Lisätty 2022-09-21

Kuvaus

Myydään 10- v Suomenhevosruuna (i.Viesker)Säkä 168 cm. Kisakaveriksi tai laadukkaaseen harrastamiseen. Viimeisin startti ajettu alkuvuodesta, jonka jälkeen ollut pelkästään ratsukäytössä. Raviuransa aikana ratsastettu ja treenattu sivussa aktiivisesti. Tasoltaa HeC ja startattu muutamat kilpailut tänä ja viime vuonna. Irtohypännyt 80 cm. Esteillä reipas, mutta ei kuumu. Koulussa omaa kolme hyvää askeltajia ja tykkää lähteä töihin. Täysin maastovarma menee niin yksin, kuin kaverin kanssa. Myös junnut ratsastaneet paljon ja toiminut moitteettomasti. Tallitavoiltaan miellyttävä sekä hoitotoimenpiteet (kengitys,kuljetus,raspaus yms. onnistuu ongelmitta) Voi tarhata yksin tai laumassa, myös sekalauma käy tällä hetkellä tarhailee tamman kanssa. Terve, ei hankuri, kaviokuumetta, kaviot hyvät ja voi pitää laitumella.
Myös mukava ajolle sekä uitettu menee mielellään veteen. Pienellä laitolla tästä saa itselleen todella kivan kisakaverin lajiin kuin lajiin.

Ei myydä ratsastuskouluun


Lisätietoja Whatsapilla puh. (0405830490) Parhaiten saa viestillä kiinni, koska olen päivätöissä.

 

Hp: 9300/ Myös järkevä tarjous 

Tiedot

Hevosen nimi Vappujätkä
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2012
Koulutustaso Helppo C
Hyppytaso (cm) 70
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Kymenlaakso

Hae ilmoituksista