Uusimmat ilmoitukset

Monitoimi poni

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä 0404136994 mielummin whatsapilla tai viestillä (voidaan sopia myös soittoaika)
Lisätty 2020-02-12
Lähettäjä

Kuvaus

Myynnissä mahtavan luonteen omaava Eestinratsuponi ruuna. Poni on syntynyt 2013 vuonna. Tullut Virosta suomeen 2018 helmikuussa. Säkää tältä kaverilta löytyy 146,5cm (mittaustodistus löytyy).

Soveltuu hyvin kilpailuun, harrastuskaveriksi ja myös äiti-tytärponiksi. Hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta (kengitys, lastaus, klippaus, yms.). Tämä jos, kuka rakastaa huomiota. Tasoltaan heB ja esteillä 80cm. Kapasiteettia löytyy molempiin lajeihin lisää. Vaatii vain rutiinia. Tämä on hypännyt myös maastoesteitä, menee veteen ja tykkää hommasta. 

Tykkää maastoilla ja pystyy maastoilla yksin ja kaverin kanssa. On tarhannut kaverin kanssa ja yksin, ei ole läheisriippuvainen. Pystyy laiduntamaan normaalisti ja on nöyrä laumassa.

Hinta 8000€ (johon kuuluu mukaan Prestigen estesatula, joka on tarkistettu ja topattu syksyllä 2019) Tämä poni ansaitsee hyvän kodin, jolla on tarjota monipuolista ja hauskaa tekemistä. MUTTA, ei ratsastuskouluun. Toivon yhteydenottoa whatsapin tai viestin kautta, jossa voidaan sopia paremmin mm. soittoaika. Sitä kautta voin myös laittaa videoita.

Tiedot

Hevosen nimi Pövvat
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2013
Säkäkorkeus (cm) 146,5
Rotu ---
Käyttötarkoitus ---
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 80
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Mäntsälä

Hae ilmoituksista