Ratsut.fi - Ilmainen markkinapaikka hevosille ja poneille

Myyntihevoset, hevosten ja ponien ostoilmoitukset, vaihtoilmoitukset, hevosalan tuotteet ja palvelut... Ratsut.fi on sivusto, jonka tarkoituksena on edistää hevosten, suomenhevosten, ponien ja hevosalan palveluiden ostajien ja myyjien kohtaamista Suomessa ja pitää hevoskauppaa aktiivisena ja vilkkaana. Ratsut.fi tarjoaa mahdollisuuden tehdä monipuolisia myynti-, osto- ja vaihtoilmoituksia ilmaiseksi, niin yrityksille kuin yksityisille.

Ratsut.fi-sivuston taustajoukoissa vaikuttaa aktiivisia hevos- sekä verkkopalvelualan ihmisiä. Sivusto on mainosrahotteinen, ja toimii pitkälti vapaaehtoistyönä. Voit antaa arvokkaan panoksesi sivuston kehitystyöhön ryhtymällä yhteistyökumppaniksi tai ostamalla mainostilaa. Myös kaikenlainen tietoisuuden levittäminen Ratsut.fi-palvelusta on arvokasta - onhan kaikkien ostajien ja myyjien etu, että sivuston kävijämäärät pysyvät korkealla. Voit myös ladata bannerin alta, ja liittää sen kotisivuillesi, jos haluat levittää tietoutta Ratsut.fi-palvelusta.

Ratsut.fi - Myytäviä hevosia ja poneja - Ilmoita ilmaiseksi

Ratsut.fi - Myytäviä hevosia ja poneja - Ilmoita ilmaiseksi

Verkkopalveluiden suunnittelu- ja toteutuspalvelut

Tarvitseeko yrityksesi kotisivuja, tai nykyiset kotisivut uutta ulkoasua, toiminnallisuuksia tai päivittäjää? Tai kaipaatko parannusta hakukonenäkyvyyteen tai käytettävyyteen? Ratsut.fi-palvelun ylläpidolla on kokemusta kymmenien verkkosivujen suunnittelusta, toteutuksesta sekä ylläpidosta.

Voimme tehdä verkkosivut käyttäen mitä tahansa modernia julkaisujärjestelmää (Drupal, Joomla, Wordpress, CMS Made Simple). Julkaisujärjestelmän avulla pystyt itse helposti päivittämään sivujasi, etkä tarvitse siihen ammattiapua. Luonnollisesti myös staattiset sivut käyttäen vain HTML ja CSS-merkkausta onnistuvat asiakkaan niin halutessa. 

Tarjoamme kaikkia verkkosivustoihin liittyviä peruspalveluita kustannustehokkaaseen hintaan. Ota yhteyttä, kerro tarpeesi ja pyydä tarjous! 

Yhteystiedot

  • Ylläpito ja palaute: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Mainokset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Hallinnointi: Tiina Ristimäki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ohjeet ja säännöt

Ohjeita rekisteröitymiseen ja ilmoitusten jättöön on koottu omalle Ohjeet-sivulle. Luethan ohjeet ja säännöt ennen kuin jätät ilmoituksen.