Mainostaminen ja ilmoituksen nostaminen

Yritykset voivat ostaa mainospaikan Ratsut.fi-palvelusta. Mainospaikat ja koot löytyvät mediatiedoista sekä alla olevasta kuvasta. Tiedoissa olevat mainoskoot ovat maksimikokoja, mainos saa olla myös pienempi. Sallitut formaatit ovat PNG/JPG/GIF.

Mainostamalla Ratsut.fi-palvelussa saavutat hyvän näkyvyyden bannerillesi. Sivun kävijämäärät ovat noin 2500 uniikkia kävijää päivittäin. 

Ratsut.fi - Mainostaminen ja mainospaikat

Mainosten hinnat:

    • Paikka 1 (700x90px): 90€/kuukausi, 180€/3kk, 270€/6kk, 460€/vuosi
    • Paikka 2 (220x150px): 45€/kuukausi, 90€/3kk, 135€/6kk, 240€/vuosi
    • Paikka 3 (220x300px): 65€/kuukausi, 140€/3kk, 220€/6kk, 390€/vuosi
    • Paikka 4 (220x150px): 35€/kuukausi, 70€/3kk, 120€/6kk, 200€/vuosi 
    • Paikka 5 (135x100px): 20€/kuukausi, 40€/3kk, 60€/6kk, 100€/vuosi 

Paikat 1 ja 5 näytetään kaikilla sivuilla, paikat 2-4 kaikilla paitsi etusivulla. Mainoksen koko voi skaalautua ja paikka voi muuttua pienemmillä näytöillä. Paikat 2 ja 3 eivät näy alle 464px leveillä näytöillä (useimmat tavalliset matkapuhelimet).

Kaikkiin hintoihin lisätään ALV 24%. Mainokset myydään siten, että jokainen mainos näytetään vähintään 50% sivun latauskerroista. Maksamalla paikan hinnan 1,5-kertaisena voit ostaa pysyvän näkyvyyden, jolloin banneri näytetään 100% sivun latauskerroista. Ilmoitukset näytetään satunnaisessa järjestyksessä.

Kysy myös edullisia pakettihintoja useammasta paikasta tai pidemmistä jaksoista!

Ilmoituksen nostaminen

Voit ostaa ilmoituksellesi noston, jolloin se näkyy aina ensimmäisten joukossa siinä kategoriassa mihin se on ilmoitettu sekä eri värisellä taustalla kuin muut ilmoitukset. Jos samassa kategoriassa on useita ostettuja nostoja, ne näkyvät siinä järjestyksessä missä ilmoitukset on jätetty (uusin ylimmäisenä).

Nosto ostetaan aina koko ilmoituksen voimassaoloajaksi. Noston hinta on 25€/ilmoitus (+ ALV 24%).

Noston saat kytkettyä päälle olemassa oleviin ilmoituksiin muokkaamalla ilmoitusta ja valitsemalla ilmoituksen lopusta maksullisen noston. Uutta ilmoitusta tehdessä voit valita ilmoituksen lopusta maksullisen noston. Nosto maksetaan PayPal:n kautta Deimos Information Systems Oy:lle. Voit maksaa noston PayPal:ssa yleisimmillä luottokorteilla tai siirtämällä rahaa ensin PayPal-tilille.

Ratsut.fi - Oman ilmoituksen nostaminen

 

Mainosmyynti

Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mainos tulee toimittaa hyvissä ajoin ennen kampanjan alkua ja se julkaistaan Ratsut.fi-sivustolla vasta maksamisen jälkeen.

Tarjoamme myös mainoksen suunnittelu ja toteutuspalvelua edullisesti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Haluatko ryhtyä Ratsut-palvelun yhteistyökumppaniksi?

Oletko hevosalan yrittäjä, ratsastuskoulun pitäjä, kasvattaja, hevostarvikeliikkeen omistaja tai vastaava? Tai haluatko muuten auttaa Ratsut-palvelun kehitystyössä?

Ratsut-palvelua kehitetään ja ylläpidetään vapaaehtoistyönä. Voit antaa arvokkaan panoksesi sivuston ylläpitoon ja kehitystyöhön, ja ryhtyä yhteistyökumppaniksemme.

Yhteistyökumppanimme saavat yrityksensä nimen ja www-linkin sivuillemme Yhteistyökumppanit-osioon. Yhteistyökumppanuus maksaa 20€/kalenterivuosi. Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..