Uusimmat ilmoitukset

Kaunis 14v kilpaponi ruuna

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 7800 EUR 7800 EUR
Ota yhteyttä p.050-3010610, kkvire@gmail.com
Lisätty 2020-05-21
Lähettäjä

Kuvaus

Myynnissä erittäin kaunis ja osaava unelma poni Nooa. Hän on Hollannissa kasvatettu ratsuponi ruuna, 14v, säkä n. 145cm, ke HeA, re 90cm (kilpaillut mm. HIHS amateur tourilla 2019!), erittäin kiltti ja hyvä tapainen, helppo kengittää ja kuljettaa. Tulee toimeen muiden hevosten kanssa, tarhannut laumassa, ei tarvitse erikoisrehuja, voi laiduntaa, on ollut terve. Kevyt rakenteinen, reipas ja herkkä ratsastettava.

Nooa on ollut meillä 1,5 vuotta ratsastuskoulukäytössä (ns. "omahevonen paketeissa", jossa sitä on lähinnä ratsastanut vain muutamat vakkariratsastajat osaavassa valmennuksessa). Nooaa on mm. ratsastanut ja kilpaillut nuori, jonka instagram tililtä   @jasmin.equestrian    löytyy ponista paljon lisämateriaalia, kuvia ja videoita! Ei miel. myydä ratsastuskoulukäyttöön, eikä sovellukkaan aivan aloitteleville ratsastajille, on parhaimmillaan oman perheensä silmäteränä, esim. aloittelevan kilparatsastajan ensiponina.
Poni on toiminut erinomaisesti myös useamman nuoren aloittelevan poniratsastajan kisaratsuna, tässä video kisoista 60cm radalta:
https://youtu.be/MQSVRAUfTik

ja lisää kuvia & videoita tosiaan IG tilillä: @jasmin.equestrian!

Tiedot

Hevosen nimi Nooitgedacht
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2006
Säkäkorkeus (cm) 145
Rotu Ratsuponi
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 90
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Video

Hae ilmoituksista