Kansallisen tason pikkuponitamma

Myydään
Hinta: 15000 EUR 15000 EUR
Ota yhteyttä Jyri Koskela
Lisätty 2022-08-27

Kuvaus

 

Myydään kaunis ja kapasiteetikas pikkuponitamma ratsastajan pituuskasvun ja ponivuosien päättymisen takia. Mirotkalla on ikää 13 vuotta ja säkäkorkeus on 139 cm virallisella mittaustodistuksella.

Mirotka on ollut meillä reilu kaksi vuotta ja edellisellä omistajallaan 6 vuotta, joten ponin historia ja terveystiedot ovat tiedossa pitkältä ajalta. Ponista on otettu kattavat röntgenkuvat kaksi vuotta sitten.

Mirotka on ollut Suomessa ollessaan kahdella poniratsastajalla käytössä ja vienyt molemmat ratsastajat maajoukkuetasolle asti ollen 4 kautta maajoukkueessa.  Mirotkan hyppy ja varovaisuus riittää pitkälle ja poni pyrkii yleensä tulemaan puhtaasti maaliin ja auttaa ratsastajaa radalla. Poni hyppää myös pitkän veden ongelmitta. Mirotka on edellisen ratsastajansa kanssa kisannut poni gp:ta 115 cm ja voittanut Helsinki Horse Showssa ponien 115cm luokan puhtaalla radalla.

Mirotkalla on erittäin hyvä ratsastettavuus. Sileällä koulutustaso on helppo A ja on kisannut muutamia startteja koulua kansallisessa  ponicupissa tällä kaudella. Kouluratsastuksessa poni on tasainen ja suorittaa tehtävät mallikkaasti. Ponilla olisi kykyä myös kouluradoille. Tämä on ihana poni, jonka kanssa on ilo treenata ja kisata.

Mirotka on luonteeltaan kiltti. Tykkää ihmisistä ja nauttii huomiosta. Lastautuu ja matkustaa hyvin. Kengitykset, klippaukset ym. kaikki toimenpiteet seisoo rauhassa paikoillaan. Mirotka osaa olla myös säpäkkä, joten toivomme, että uudessa kodissa olisi valmennusasiat kunnossa ja jo kokemusta hevosista.

Muutama ratavideo: https://www.youtube.com/watch?v=EkmNQdRP6wA

 

Hinta: 15000€

Kuvien oikeudet Heidi Lammi (1-2), Sara Bohadjum(3)

 

 

Tiedot

Hevosen nimi Mirotka
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2009
Säkäkorkeus (cm) 139
Rotu Ratsuponi
Käyttötarkoitus ---
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 110
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Hyvinkää

Video

Hae ilmoituksista