Laadukas kisaponi kouluun sekä esteille

Myydään
Hinta: 14000 EUR 14000 EUR
Ota yhteyttä Vain aikuisten yhteydenotot, puhelimella tavoittaa parhaiten iltaisin klo 17-20, 0407205258. Sähköposti annamari.hellman@gmail.com
Lisätty 2022-11-16

Kuvaus

Myydään laadukas Suomessa syntynyt 9-vuotias Welsh part-bred kilpaponiruuna Viljam, soveltuu sekä koulu- että estekäyttöön. Säkäkorkeus virallisella mittauksella on 145cm. 

Ratsukkoa on viety koulupuolella eteenpäin tavoitteellisesti ja ovat kisanneet tällä kaudella Helppo A luokkia hyvin tuloksin, opeteltu myös FEI asioita ja ponilla on kapasiteettia aina SM- kisoihin saakka. Esteillä kisattu 90cm rataa, treeneissä menty isompaakin. Ponnua ja tekniikkaa löytyy korkeammillekin radoille, nyt estetyöskentely ollut lähinnä satunnaista hyvän mielen harrastelua.

Luonteeltaan Viljami on kiltti, utelias ja vekkuli poni, ei luimi eikä potki. Rakastaa rutiineja ja sitä kun sen kanssa puuhastellaan. Lastautuu ja matkustaa hyvin yksin tai kaksin, käyttäytyy hienosti kisapaikoilla ja kotiutuu heti vieraassakin paikassa. Ruoka ja juoma maistuu paikasta ja ajasta riippumatta. Tarhannut aina yksin, hieman aristaa muita hevosia mikä ilmenee esim sähläämisenä kaverin kanssa maastoillessa. Yksin nauttii maastoretkistä ja voi mennä vaikkapa ilman satulaa.

Viljami treenaa kuuliaisesti ja koittaa miellyttää ratsastajaa. Lempeän luonteen takaa löytyy kuitenkin kissanketterä ja herkkä kisaponi, joten vaatii rohkean ja kokeneen ratsastajan. Kesällä todella leppoisa kaveri, mutta viilenevien kelien myötä terävöityy.

Poni on tullut meille kolmisen vuotta sitten kasvattajalta, koko historia siis tiedossa. Kaikin puolin tiettävästi terve ja hyväkäytöksinen poni, nuorikin pystyy täysin itsenäisesti hoitamaan ponin ja huolehtimaan kaikista tallirutiineista.

Hampaat, kengitykset, rokotukset, hieronnat ym. hoidettu säännöllisesti. Kaupan yhteydessä keskustellaan mieluusti myös ponin varusteista ja tarvikkeista.

Viljami ei ole pakkomyynnissä ja meille onkin tärkeää, että ponille löytyy hyvä koti. 

 

Kisavideoita

https://youtu.be/Ii3dSuhcI90

https://youtu.be/AEwKSyaXEcE

https://youtu.be/J6ehwvdBe5k

https://youtu.be/aMH23GEbrEs

https://youtu.be/QR-rDUOufrc

 

Muuta

https://youtube.com/shorts/P3wwBisc5iE

https://youtube.com/shorts/8fA_qrioOww

Tiedot

Hevosen nimi Viljam
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2013
Säkäkorkeus (cm) 145
Rotu Welsh Part-Bred
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 90
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Turku

Hae ilmoituksista