Monipuolinen ja maailman kiltein NF-tamma kisaponiksi tai laadukkaaseen harrastamiseen

Myydään
Hinta: 11000 EUR 11000 EUR
Ota yhteyttä Kiia Sipiläinen: 045 8665338 / viesti tai whatsapp
Katja Sipiläinen: 050 5747875
Lisätty 2023-12-23
Lähettäjä

Kuvaus

Haikein mielin myyntiin ponivuosien päättyessä juuri 15v kääntynyt pikkuponitamma (virallinen mittaustulos on) Sabinas Twilight kilpaponiksi tai parempaan harrastamiseen. Poni on tuotu nuorena briteistä ja omaa hienon brittisuvun. Varsonut Suomessa kahdesti: ponilla on jälkeläisarvokirjain B, sen orivarsa on 1.palkittu KTK ja tammavarsa on kansallisen tason kilpatamma.

Erittäin laadukas ja monipuolinen poni: kuuluttu kenttäratsastuksen liittovalmennusrenkaaseen kaudella 2022-2023, kilpailtu rataesteillä SM-tasolla ja kouluakin menty aluetasolla HeB 66%, tosin koulua ei olla estepainotteisesta ratsastajasta johtuen menty kovin tavoitteellisesti, mutta silläkin saralla kapasiteettia pidemmälle. Kentän tyyppiesteet menee rohkeasti ja skouppia ponilla riittää vaikka kansainväliselle tasolle osaavan ratsastajan kanssa. Useampi huipputason valmentaja on kehunut ponin laatua. Poni on vuoden 2023 Talent Cupin voittaja.

Super kiltti ja mutkaton joka tilanteessa, helppo pientenkin lasten käsitellä. Kierretty monia isoja kisoja ja poni on joka paikassa kuin kotonaan, eikä stressaa mitään. Tulee hyvin toimeen kaikkien hevosten kanssa, muttei ole eroahdistunut. Tarhannut isossakin laumassa (ennemmin väistää kuin pomottaa muita hevosia).

Kilpaponin luonteesta huolimatta on turvallinen myös pienen lapsen ratsastaa. Poni tunnistaa sen, onko selässä osaavampi vai aloittelevampi ratsastaja ja pyrkii aina miellyttämään ratsastajaa parhaan kykynsä mukaan. Poni on nykyisen ratsastajansa ensiponi ja ratsukko on yhdessä noussut kansallisiin luokkiin. On luonteeltaan ennemmin reipas omalla moottorilla kulkija, kuin diesel, mutta ei lähde käsistä. Kaikki hoitotoimenpiteet (klippaus, kengitys, rokotus, raspaus jne) sujuu mutkitta ja pienikin lapsi voi hoitaa ponia ongelmitta. Lastautuu traileriin vaikka lähettämällä ja matkustaa kauniisti. Ponilla ei ole tiedossa mitään sairaushistoriaa. Laiduntanut kesäisin ongelmitta ja onnellisena.

Ei esitellä ratsastuskouluun. Ei osamaksulla. Ei ylläpitoon.
Lisätietoa ja videoita saa viestillä 045 866 5338/Kiia Sipiläinen. Hintatiedustelut ym. 050 5747875 / Katja Sipiläinen
Tervetuloa katsomaan ja kokeilemaan ponia Porvooseen!

Mahdollisuus neuvotella runsas varustepaketti mukaan. Täydellisen kodin löytyessä on hinnassakin neuvotteluvaraa -  meille tärkeintä olisi kuitenkin, että poni pääsee hyvään ja rakastavaan kotiin, jossa se voi elää onnellista elämää ja toteuttaa itseään vielä kilparadoilla seuraavan ratsastajan kanssa.

Instagramista ja TikTokista löytyy runsaasti kuvia ja videoita: @superstarat

Tiedot

Hevosen nimi Sabinas Twilight
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2009
Säkäkorkeus (cm) 140
Rotu New Forest
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 100
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti

Porvoo
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka

Video