Laadukas pikkuponi (140cm) moneen lajiin

Myydään
Hinta: 14000 EUR 14000 EUR
Ota yhteyttä Kiia Sipiläinen: 045 8665338 / viesti tai whatsapp
Katja Sipiläinen: 050 5747875
Lisätty 2023-12-23
Lähettäjä

Kuvaus

Haikein mielin myyntiin ponivuosien päättyessä 14v pikkuponitamma Sabinas Twilight kilpaponiksi tai parempaan harrastamiseen. Poni on tuotu nuorena briteistä ja omaa hienon brittisuvun. Varsonut Suomessa kahdesti: ponilla on jälkeläisarvokirjain B, sen orivarsa on 1.palkittu KTK ja tammavarsa on kansallisen tason kilpatamma.

Erittäin laadukas ja monipuolinen poni: kuuluttu kenttäratsastuksen liittovalmennusrenkaaseen kaudella 2022-2023, kilpailtu rataesteillä SM-tasolla ja kouluakin menty aluetasolla HeB 66%, tosin koulua ei olla estepainotteisesta ratsastajasta johtuen menty kovin tavoitteellisesti, mutta silläkin saralla kapasiteettia pidemmälle. Kentän tyyppiesteet menee rohkeasti ja skouppia ponilla riittää vaikka kansainväliselle tasolle osaavan ratsastajan kanssa. Useampi huipputason valmentaja on kehunut ponin laatua. Poni on vuoden 2023 Talent Cupin voittaja.

Super kiltti ja mutkaton joka tilanteessa. Kierretty monia isoja kisoja (viimeisimpänä HIHS AT 95cm, johon poni sai bonuspaikan Tampereen Hevosmessuilta) ja poni on joka paikassa kuin kotonaan, ei stressaa mitään. Tulee hyvin toimeen kaikkien hevosten kanssa, muttei ole eroahdistunut. Tarhannut isossakin laumassa (ennemmin väistää kuin pomottaa muita hevosia).

Voisi kiltteytensä puolesta sopia pienemmällekin poniratsastajalle: Poni on nykyisen ratsastajansa ratsastajansa ensiponi ja ratsukko on yhdessä noussut kansallisiin luokkiin. On luonteeltaan ennemmin vauhdikas omalla moottorilla, kuin diesel, mutta ei lähde käsistä. Kaikki hoitotoimenpiteet (klippaus, kengitys, rokotus, raspaus jne) sujuu mutkitta ja pienikin lapsi voi hoitaa ponia ongelmitta. Lastautuu traileriin vaikka lähettämällä ja matkustaa kauniisti. Ponilla ei ole tiedossa mitään sairaushistoriaa. Laiduntanut kesäisin ongelmitta ja onnellisena.

Ei esitellä ratsastuskouluun.
Lisätietoa ja videoita saa viestillä 045 866 5338/Kiia Sipiläinen
Tervetuloa katsomaan ja kokeilemaan ponia Porvooseen!

Mahdollisuus neuvotella runsas varustepaketti mukaan. Täydellisen kodin löytyessä on hinnassakin neuvotteluvaraa -  meille tärkeintä olisi kuitenkin, että poni pääsee hyvään ja rakastavaan kotiin, jossa se voi elää onnellista elämää ja toteuttaa itseään vielä kilparadoilla seuraavan ratsastajan kanssa.

Instagramista ja TikTokista löytyy runsaasti kuvia ja videoita: @superstarat

Tiedot

Hevosen nimi Sabinas Twilight
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2009
Säkäkorkeus (cm) 140
Rotu New Forest
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 100
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti

Porvoo
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka

Video