Uusimmat ilmoitukset

Elegantti kouluponi

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä Jarna Pukkila
jarna.rintalagroup@gmail.com
Lisätty 2020-11-12
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään upeasti liikkuva elegantti kilpaponi Kubay S ("Ubbe") ratsastajan ponivuosien päättymisen takia. 

Tämä kultainen poni on lyhyessä ajassa nostanut ratsastajansa seurakisojen helppo C luokista kansallisiin helppo A luokkiin. Ratsukko on ollut säännöllisesti Kikko Kalliokosken valmennuksessa ja pääsi nyt syksyllä mukaan myös aluevalmennukseen. Ubbe on ollut tyttärelleni loistava opetusmestari kouluratsastuksessa. Ubbe sopii hyvin tavoitteelliselle poniratsastajalle, joka haluaa valmentautua ja kilpailla kouluratsastuksessa. 

Kisaviikonloput kilpailupaikoilla Ubbe ottaa rennosti eikä hermoile. Lastautuu hyvin ja helppo kuljettaa. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat hyvin. Ubben kanssa voi maastoilla yksin tai porukassa ja Ubbe on tottunut kaikenlaiseen liikenteeseen. Rodultaan Ubbe on hollantilainen ratsuponi (NPA eli Nederlands Pony met Arabisch bloed) ja Ubben isäori on upea King Kadanz.

Myydään hyvään ja huolehtivaan kotiin, jossa myös vanhemmat ovat sitoutuneet ponin hoitoon ja jossa tallipaikka- sekä valmennusasiat ovat kunnossa.   

Lisää kuvia ja videoita nähtävillä instagramissa: @team.goldencoastlaylah (avaa päivitys ja pyyhkäise videoihin)

Ainoastaan aikuisten yhteydenotot sähköpostilla jarna.rintalagroup@gmail.com tai whatsup-viestillä +358 40 1625639, kiitos!

Tiedot

Hevosen nimi Kubay S
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2008
Säkäkorkeus (cm) 148
Rotu Muu
Koulutustaso Vaativa B
Hyppytaso (cm) 100
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla

Sijainti


Vihti

Hae ilmoituksista