Ihana FEI poni

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 15000 EUR 15000 EUR
Ota yhteyttä 044 767 3402 jaana.tiilikainen@innocum.com
040 567 6508 ari.tiilikainen@litedesigns.fi
Lisätty 2021-10-05
Lähettäjä

Kuvaus

Myytävänä FEI tason welsh-part-bred kouluratsastusponi Thunder Star (Lilleman).

Lilleman on syntynyt v 2007 Ruotsissa, jossa hänet on ammattilaisen toimesta koulutettu kouluratsastuksen ponimestaruustasolle. Meille Lilleman saapui vuonna 2017 ensin vanhemman tyttären kisaponiksi ja hänen ponivuosiensa päätyttyä Lilleman siirtyi pikkusiskolle. Molemmat tyttäret ovat ponin kanssa kehittyneet kouluratsastuksen HeB seura- ja alueluokista kansallisen tason HeA -luokkiin kisaten pääasiallisesti ponien FEI-luokkia  SM-kisatasolle saakka. Mitaleita on tullut myös aluemestaruuksien junioriluokista sekä seuramestaruuden senioriluokasta. Nuoremman tyttären kanssa poni on valmentautunut säännöllisesti myös esteillä ja osallistunut 80-90cm luokkiin voittaen mm aluemestaruushopeaa.

Ponilla on valmentauduttu koulussa Master-ammattivalmentajan ohjauksessa useita kertoja viikossa ja viikoittaisesta ratsutuksesta on huolehtinut aina ammattilainen.

Tulokset ovat nähtävillä Equipessa.

Lilleman on taitava, ihana, hellyttävän vekkulin luonteen omaava pikkuponi, jolla on iso ego ja hieno liike ja joka osaa kaiken mitä ratsastaja kykenee pyytämään. Mutta on myös niin fiksu, että koettaa josko joskus voisi päästä helpommalla ja tarvitsee siksi ratsastajan, joka päättää kulloinkin tehtävät kuviot.

Lilleman on ollut aina terve ja kengitys, lastaukset, kuljetus ja kaikki hoitotoimet sujuvat ponin kanssa ongelmitta. Tottunut matkustamaan traikussa ja tarhailemaan yksin, mutta on iloinen kaveristakin.

Myydään vain hyvään kotiin, jossa huolenpito ja valmennusasiat ovat kunnossa.  Lilleman on hyvin osaava poni ja sopii siksi tavoitteelliselle kouluratsastajalle. Lilleman pitää myös hyppäämisestä, joten koti, jossa saa mennä myös esteitä on plussaa. Tällaisen kodin löytyminen on meille hintaa tärkeämpi asia. Ota rohkeasti yhteyttä!

Videoita:

https://drive.google.com/file/d/19xvp6EJzMj0iTAR39elijvZQkpQJaDtq/view?usp=sharing 

https://drive.google.com/file/d/1KIRtNy2qSE081jTUANMyx1tOjMLxjh7d/view?usp=sharing 

Kuvia: https://drive.google.com/drive/folders/1UfVvTtyty5Ty-DMIZ_hrmUyTHJIzNpyb?usp=sharing 

Videoita ja kuvia nähtävillä myös Instagramissa https://www.instagram.com/team.thunderstar/ 

Tiedustelut:
Jaana tai Ari Tiilikainen
jaana.tiilikainen@innocum.com  /ari.tiilikainen@litedesigns.fi
044 767 3402 /040 567 6508

Tiedot

Hevosen nimi Thunder Star
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2007
Säkäkorkeus (cm) 134
Rotu Welsh Part-Bred
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 90
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Kuopio

Hae ilmoituksista