Laadukas connemararuuna

Myydään
Ota yhteyttä 0456352295
Lisätty 2022-06-03

Kuvaus

Myydään laadukas Suomessa syntynyt 10-vuotias connemararuuna 148 cm (virallinen mittaustodistus). Ollut minulla 5-vuotiaasta lähtien. Terve (ei tiedossa olevia vikoja).

Koulutustaso vahva HeA. Hienot avot, sulut ja väistöt, laukanvaihdot työn alla, kuumuu niistä jonkin verran. Hyvä, hevosmainen laukka. Kilpaillut hyvin tuloksin HeB-HeA tasolla. Kisapaikoilla käyttäytyy kuin kotonaan.

Hypätty vähemmän ratsastajan koulupainotteisuuden vuoksi, mutta hyppää mielellään ja tykkää siitä. Maastoiltu paljon myös ilman satulaa niin yksin kuin porukassa ja on oikein mukava maastokaveri.

Poni on herkkä ja kevyt ratsastaa, toimii pienin avuin. Herkkyyden vuoksi ei kokemattoman ratsu. En myy ensiponiksi enkä ratsastuskouluun. Sopii jo vähän osaavammalle junnulle tai aikuiselle, jolla valmennus kunnossa. Ponissa paljon potentiaalia ja mielelläni näkisin tämän kisaradoilla myös tulevaisuudessa.

Helppo kengittää, hyvä ja vahva kavioaines. Pystyy laiduntamaan normaalisti. Poni on seurallinen ja kiltti käsitellä. Lastaukseen tarvitsee toistoja ja lisää varmuutta, tästä myös videoita saatavilla.

Videoita saatavilla. Aikuisten yhteydenotot soittamalla/viestillä. Jos en pääse vastaamaan, jätäthän viestin niin soitan takaisin.

 

 

 


kuva: Aura Sainio

Tiedot

Hevosen nimi Mornfrost Clement
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2012
Säkäkorkeus (cm) 148
Rotu Connemara
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 50
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Kangasala

Hae ilmoituksista