Monipuolinen kisaponi

Myydään
Hinta: 11000 EUR 11000 EUR
Ota yhteyttä tero@tsalonen.net
044 5828 514
Lisätty 2022-09-18

Kuvaus

Myydään 14 v. hollantilainen ponitamma Lady-M (kilpailunimi It Takes Two) sk: 147 cm. Koulutustaso He A, re: 110 cm. Toiminut viime vuodet tyttären opetusmestarina. Koulukisoissa potentiaalia ponien SM-kilpailuihin asti. Esteitä hyppää paikasta kuin paikasta eikä pelkää erikoisesteitä. Auttaa tarvittaessa ratsastajaa eikä protestoi virheistä. Tuo ratsastajansa aina maaliin, yleensä nopeimmalla ajalla. 

Poni on luotettava ja kiltti ratsu; sillä voi ratsastaa vaikka kaatosateessa ulkona, ei kyttäile maneesin nurkkia tai säiky mitään muutenkaan. Rakastaa maastoilla, ja siellä voikin mennä huoletta ilman satulaa ja pitkin ohjin, ei pelkää liikennettä. Ainoa heikkous on kiukuttelu tallissa, minkä vuoksi poni tulee hoitaa mielellään käytävällä tai pesu-/hoitopaikalla. Kisapaikoilla käyttäytyy esimerkillisesti, ja menee uusissa paikoissa kuin kotonaan. Kävelee itse traileriin, eli on ensikertalaisenkin lastattavissa. Myydään ratsastajan siirryttyä hevosiin.

Hampaat, kengitys, rokotukset ym. hoidettu säännöllisesti. Käyty kisakauden ulkopuolella myös viikoittain vesikävelyssä.

Vain aikuisten yhteydenotot. Poni kokeiltavissa Ruskolla.

Paljon lisää videoita ja kuvia Instagramissa @it.takess.twoo.

Tiedot

Hevosen nimi Lady-M (It Takes Two)
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2008
Säkäkorkeus (cm) 147
Rotu New Forest
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 110
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Hae ilmoituksista