9v. laadukas welsh c monipuoliseen käyttöön lapsille!

Myydään
Hinta: 15000 EUR 15000 EUR
Ota yhteyttä Hanna-Leena Ohtonen 0445660717, myös wa käytössä.

hannaleena.majuri@gmail.com
Lisätty 2023-01-01

Kuvaus

Uutta perhettä etsii 9-vuotiaaksi kääntynyt 136cm c-section todella upea welsh tamma Mogårdens Rubin laadukkaaseen harrastamiseen tai kilpaponiksi. Hyvä luonteinen ja turvallinen poni jonka kanssa lasten on mukava harrastaa.

Sopii monipuoliseen harrastamiseen kaikentasoisille ratsastajille. Tämän kanssa voit tehdä lähestulkoon mitä vain. Kilpailtu tähän mennessä kansallinen heA ja rataesteet 80cm asti. Potentiaalia pidemmällekin koulupuolella. Kenttää ei ole kokeiltu mutta voisin kuvitella sopivan siihenkin, reipas maastoilija myös. Kehittyy edelleen kokoajan, fei asiat onnistuu koulussa sulkutaivutuksia lukuunottamatta mitä ei ole vielä opetettu. Oppii varmasti kun vaan opetetaan. Hyvin ratsastettu ja pidetty poni. Laatua ponissa on paljon ja parhaat vuodet vasta tulossa.

Aina ollut terve, voi laiduntaa myös. Vankka runko, myös maltillisen kokoiset aikuiset voivat tällä mennä. Meillä äidin ja tyttärien ratsuna ollut. Meillä ollut 5v. ja ponin historia syntymästä asti tiedossa. Myös jalostukseen sopiva varmasti, hieno suku ja 1-palkinnolla näyttelyissä palkittu. Täydessä kilpailu- ja treenikunnossa tällä hetkellä. Mynämäellä kokeiltavissa.

https://youtu.be/tF1xxN5C7tw

https://youtu.be/2CWdYdJUubY

 

Tiedot

Hevosen nimi Mogårdens Rubin
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2014
Säkäkorkeus (cm) 136
Rotu Welsh C
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Mynämäki

Video

Hae ilmoituksista