HE A -tasoinen laadukas connemaratamma

Myydään
Hinta: 11500 EUR 11500 EUR
Ota yhteyttä Anne Anttila, p. 040 590 8755
Lisätty 2024-02-07
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään 12-vuotias connemaratamma Safir, 145 cm, sopivan uuden perheen ja poniratsastajan löytyessä, monipuoliseen harrastamiseen ja toki myös kilpailukentille. Kouluratsastuksessa Safir on koulutustasoltaan helppo A ja sillä on kilpailtu aktiivisesti FEI-poniluokkiin asti. Ratsukolla on aina ollut kouluratsastuksessa oma valmentaja ja ratsukko on myös kuulunut Etelä-Suomen aluevalmennusryhmään syksystä 2020 lähtien kevääseen 2023.

Kouluratsastuksen lisäksi Safirilla on myös hypätty estevalmentajan ohjauksessa viikoittain, mutta ratsastajan suuntautuessa mieluummin kouluratsastukseen, kilpaileminen esteratsastuksessa on jäänyt vähemmälle. Safirilla on laadukas hyppy (jalostustarkastuksessa arvosanaltaan 9), hyppykapasiteettia ja se on tarkka jaloistaan. Kisatilanne ja erikoisesteet vieraassa paikassa olisivat ne, joihin Safir tarvitsisi enemmän rutiinia, jos Safiria haluaisi suunnata nykyistä enemmän estekisaponiksi.

Safir on ostettu Tanskasta suoraan kasvattajalta 5-vuotiaana, joten se ei ole vaihtanut omistajaa tätä ennen kuin tuon yhden kerran. Meillä olleessaan Safir ei ole sairastanut tai ollut loukkaantuneena, joten se on tiettävästi täysin terve. Meidän ostotarkastuksemme röntgenkuvat ovat tarvittaessa käytettävissä uudessa ostotarkastuksessa vertailukuvina.

Safirilla ei ole pahoja tapoja tallissa, ratsain tai käsiteltäessä. Safir ei ole läheisriippuvainen ja se käyttäytyy asiallisesti myös vieraissa paikoissa ja esimerkiksi maastossa ratsastettaessa. Mitään kutinoita, vatsavaivoja tms. Safirilla ei ole ollut ja se voi myös laiduntaa.

Jalostustarkastuksessa Safir on saanut arvosanan KL 1 ja se on menestynyt hyvin näyttelyissä ja laatuarvosteluissa, joten Safir soveltuisi siis hyvin myös jalostukseen. Tästä näkökulmasta Safirin ulkomaisista lähisukulaisista kannattanee huomioida ainakin Langtoftegård Leandro, joka on osallistunut kolmena vuotena kouluratsastuksen Euroopan mestaruuskisoihin päästen myös finaaliin, ja Langtoftegård Lamborghini, joka on hypännyt yli metrin luokkia kansainvälisissä kilpailuissa.

Meillä Safiria on hoidettu kuten prinsessaa ja sillä on myös prinsessatason varusteet eli hyvin laadukkaat ja sopivat varusteet, jotka voi ostaa Safirille mukaan. Safirilla on esimerkiksi kaksi koulusatulaa ja yksi estesatula.

Safiria ei anneta ylläpitoon pois omalta talliltaan, mutta Safirin vuokrauksesta omalla tallillaan voidaan tehdä tietyin ehdoin kuukausivuokraan perustuva sopimus. Safir asuu Kirkkonummella.

Vain aikuisten harkitut yhteydenotot, kiitos!

Linkkejä Safirin tietoihin:

https://kipa.ratsastus.fi/horses/c87de7f4-2a06-4b15-96c1-14d18938ddc9/#results

Langtoftegård Blue Safir 208333CO1200505 - Sukuposti

https://www.facebook.com/photo/?fbid=773807321451881&set=a.468099405356009

Tiedot

Hevosen nimi Langtoftegård Blue Safir
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2012
Säkäkorkeus (cm) 145
Rotu Connemara
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti

Kirkkonummi
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka