Uusimmat ilmoitukset

Kiva kisaponi

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 13000 EUR 13000 EUR
Ota yhteyttä 050-3463634, annaleena.anttila@fimnet.fi
Lisätty 2020-10-14
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään ratsastajan ponivuosien loppuessa irlantilainen 12-v. poniruuna molempiin lajeihin. Poni ollut nykyisellä omistajalla kolme vuotta. Kerran viikossa läpiratsastettu ammattilaisen toimesta, säännölllisesti hierottu. Valmentauduttu koulussa ja esteissä viikottain. Hyvin käyttäytyvä kotona ja kisoissa. Laiduntanut ongelmitta. Maastoilee kiltisti yksin ja kaverin kanssa.  Kengitys, lastaus ja klippaus sujuvat hyvin.


Tällä kaudella hypätty 100cm luokkia, edellisellä ratsastajalla kisannut 110cm luokkia. Koulupuolella kisattu helppoB:tä. Osaa helppoA:n asiat ja vaihdot. Molemmissa lajeissa osallistuttu tänä vuonna Ponicupin osakilpailuihin ja Ypäjän kisaviikolle. Sijoittui Hämeen alueen ponimestaruudessa esteillä toiseksi, koulussa viides prosenteilla 64,519. Koulussa on Hämeen aluevalmennusrenkaassa. Voisi sopia hyvin myös kenttään.

Parasta ponissa kuitenkin ihana luonne. Sopii erinomaisesti myös ensiponiksi. Ei säiky turhia tai tee tyhmyyksiä kotona kuin kisoissakaan. Yrittää aina parhaansa. 

Hintaan sisältyy varusteet lukuunottamatta satuloita, mahdollisuus ostaa lisähinnasta Amerigon koulu-ja estesatulat. 

Tiedot

Hevosen nimi Ballyscartan Wonder
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2008
Säkäkorkeus (cm) 145
Rotu Muu
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 100
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Kangasala

Hae ilmoituksista