Uusimmat ilmoitukset

Laadukas poni harraste- ja kilpakäyttöön

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 7000 EUR 7000 EUR
Ota yhteyttä Linda Haapamäki
040 722 9059
Lisätty 2021-01-24
Lähettäjä

Kuvaus

Myyntiin kaunis ja katseita kääntävä 7 v. kapasiteetikas Connemara tamma, säkä n.138 cm (ei virallista mittaustodistusta vielä).

Kiva ja kevyt ratsastaa. Kulkee helposti oikeassa muodossa ja tekee mitä ratsastaja pyytää. Sopivasti eteenpäinpyrkimystä. Todella miellyttävät askeleet istua ja antaa suuremman vaikutelman selästä kuin on. Ei mikään siro vaan sopusuhtainen ja kantaa hyvin pienen aikuisen. Tekee raviväistöt, avot ja vastalaukat. Olisi varmasti kiva kouluradoillekin.

Tullut Suomeen 4 vuotiaana ja ollut meidän perheessä siitä lähtien. Vähintään 4 kertaa viikossa aikuisen ratsastama. Myös 8 v. tytöllä toiminut hienosti. Ollut myös mukana ratsastuskoulun tunneilla.

Hyppää mielellään ja kapasiteettia löytyy, mutta vielä hyvin kokematon. Startattu muutama pieni harjoituskisa hyvin tuloksin. Syttyy esteillä ja tarvitsee jo kokemusta omaavan ratsastajan, joka voisi viedä ponia eteenpäin kohti kisakenttiä. Hiukan herkkä pressumaneesin koville äänille, jolloin voi ottaa pienen spurtin. Ei pukita tai nouse pystyyn. 

Todella kiltti kaikessa käsittelyssä. Ei pure tai potki tai omaa muita pahoja tapoja. Helppo lastata, kuljettaa, klipata ja kengittää. Tarhaa yksin tai kaverin kanssa.

Säännöllisesti kengitetty, raspattu, rokotettu ja madotettu.

Kliininen tarkastus ja taivutukset tehty lokakuussa 2020 ilman huomautuksia. Ei sairashistoriaa.

Näkisin ponin reippaalla poniratsastajalla, joka veisi ponia eteenpäin kisakentille, tai pienen aikuisen laadukkaana, super kivana harrastekaverina. En myy ponia aloittelijalle, tai ensiponiksi. 

Vain aikuisen yhteydenotot. 

Koeratsastus vain jos tallipaikka ja rahoitus jo kunnossa. Poni asustaa Mikkelissä. 

Hyvä koti tärkeä!

Lähetän mielelläni lisää videoita ja kuvia whatsapilla

 

Tiedot

Hevosen nimi Mrs Little Smyth
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2014
Säkäkorkeus (cm) 138
Rotu Connemara
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 60
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Mikkeli

Video

Hae ilmoituksista