Uusimmat ilmoitukset

6v Eestinhevonen

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 6000 EUR 6000 EUR
Ota yhteyttä Videoita saatavilla whatsapilla 0504677287
Lisätty 2021-04-07
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään -15 syntynyt Eestinhevosnen Roki-Välk

Ruuna

Sk n. 145cm

 

Helppo lastata ja kuljettaa, kengittäessä hieman kyselee/testaa rajoja mutta on saatu kengitettyä ilman rauhotusta rauhallisen kengittäjän toimesta mutta ottaa aikaa jonkin verran.

 

Tiettävästi terve, kliininen ostotarkastus taivutuksineen tehty 11/20.

 

Käsiteltäessä kiltti , takajalkojen nostaminen/koskeminen oudolla ihmisellä vielä hankalaa - voi potkia. Tutun ihmisen kans ei ongelmaa.

 

Ratsastaessa suoriutuu heB tehtävistä ja hypätty pieniä mutta vaatii voimaa. Tekee vastalaukat ja väistöjen alkeet. Toimii asiallisesti yksin ja toisten seurassa ratsastaessa. Maastossa toimii keula tai perähevosena joka askellajissa. Menty myös ravihevosen perässä kaikki askellajit, tosin jos kaveri jännittää niin tarttuu tähänkin ja jännittäessä muuttuu vahvaksi edestä.

 

Selkäännousua jännittää jonkin verran vielä avonaisessa tilassa, aidatussa tilassa sujuu moitteetta nykyään, varmasti ajan ja toistojen kans tästä voi päässä eroon, pidetty kiinni/ihminen seisonut vierellä selkään nousun ajan jolloin ei ongelmaa.

 

Nuoren iän ja kokeilevan luonteen vuoksi ei pelkästään lapsen käsiin, kivat liikkeet poniksi joten ainesta kouluradoille ja miksei kenttäänkin olisi , rohkea ja yritteliäs poni vaikka vielä projekti.

 

Joudun tästä luopumaan muuttuvan elämäntilanteen vuoksi. Kiva ja hieno poni osaavalle ihmiselle jolla aikaa ja taitoa kouluttaa vielä eteenpäin.

 

6000€ varusteineen (sis. Pessoan estesatulan)

 

Poni Rovaniemellä

Tiedot

Hevosen nimi Roki-Välk
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2015
Säkäkorkeus (cm) n.145cm
Rotu Muu
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 70
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Rovaniemi

Hae ilmoituksista