Uusimmat ilmoitukset

Poni osaaviin käsiin

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 6200 EUR 6200 EUR
Ota yhteyttä 0445109033 freja.dahllehikoinen@gmail.com
Lisätty 2021-05-04
Lähettäjä

Kuvaus

Smokie on seurallinen, eloisa ja lempeä. Kaipaa vaihtelevaa tekemistä, mutta ei tykkää vaihtuvista ratsastajista, joten ei ratsastuskouluun. Minun luonani on toiminut harrastehevosena ja tehnyt ratsastusterapiaa. Osaa kuitenkin olla aika poni, kokeilla rajoja ja iloitella, joten ei aralle ihmiselle eikä ns. ensiponi. Tarvitsee hiukan hevostaitoa ja osaamista ja aikuista mukaan hommiin, muttei ole mikään ongelmaponi. Liian sähäkkä kuitenkin esim. terapiatyöhön ajoittain.

Hienot liikkeet, tykkää hypätä, vaikka hypätty vasta n. vuoden säännöllisemmin, rakastaa maastoilua ja maastakäsin touhuilua. Maastakäsin oikein hyvä opettaja lapsillekin, on hyvin kontaktissa ja seuraa vapaana. Kapasiteettia vaikka kilpaponiksi, jos jaksaa ponin ehdoilla treenata ja laitella riittävästi ajalla ja vaihtelevasti.

Meillä ollut vain yksissä koulukisoissa, mistä heti 3. sija helppo b luokasta. Muutama kimomelanoma pahkura hännän alla, eivät vaivaa tai ole kasvaneet, muuten terve. Kestää laiduntamista, vaikka ponimaisesti lihoaa herkästi. Ollut sekä pikkutallilla pihatossa, että isommassa karsinatallissa. Herkkäsieluinen ja lähtee vain oikeaan kotiin. Koeaika mahdollinen, mutta vain oikealle ihmiselle ja tosiostajalle. Varusteita mukana kauppahinnassa. Hyvä koti hintaa tärkeämpi.

lisää videoita ; https://youtu.be/99uPJGXGLog

https://youtu.be/JBgIY0ZXwSk

 

Tiedot

Hevosen nimi Smokie
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2010
Säkäkorkeus (cm) 140
Rotu Risteytysponi
Käyttötarkoitus Harraste
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 80
Lisätietoja 0445109033
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Saukkola Lohja

Video

Hae ilmoituksista