Nuori NF ruuna tulevaisuuden kilparadoille

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 4800 EUR 4800 EUR
Ota yhteyttä Essi Tuomola 0405131473 mieluiten Whatsapp
Lisätty 2021-11-01
Lähettäjä

Kuvaus

Kolmevuotias NF poniruuna etsii omaa ihmistä. Poni suunniteltiin omalle tyttärelle kilpaponiksi esteille, mutta laskuoppi ponivuosista meni mönkään. Hugo etsii koulutustaitoista kotia, jossa pääsee aktiiviseen käyttöön. Ei myydä pihan koristeeksi eikä sovellu aloittelijalle ikänsä puolesta vaikka kiltti onkin. 

Hugo on rauhallinen ruuna, vaatii hieman aikaa ajatella mutta suhtautuu kaikkeen avoimesti. Tarhaa jokaisen kanssa sopeutuen ja on leikkisä. Alistuu helposti johtajalle mutta ei ryhdy ovimatoksi. Hugo on opetettu ajolle ja muutamia kertoja ratsastettu käynnissä ja ravissa. Rutiinia puuttuu kuitenkin työelämästä. Suhtautuu ratsastajaan avoimesti ja luottaen. Ratsutuksen kanssa ei ole pidetty kiirettä, koska Hugo on loppukesän varsa. Irtohypytyksessä hyppää mielellään ja luontevasti. Tarhassa tulee luokse ja lähtee mielellään mukaan mihin tahansa hommaan. Kasvanee isoksi poniksi.

Tällä hetkellä kengässä. Lastautuu hyvin ja kulkee kopissa rauhallisesti. Rokotettu, madotettu ja raspattu säännöllisesti. Sudenhammas poistettu kesällä. Pysyy langoissa ja on laidunnettu. Viihtyy tarhassa myös jäädessään yksin.

i: Lunnalyckans Artist e: Niittykorven Jasmine ei: Stackarps Pioneer

Tiedot

Hevosen nimi Hemlighetens Hugo
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2018
Säkäkorkeus (cm) 140
Rotu New Forest
Käyttötarkoitus Harraste
Koulutustaso ---
Hyppytaso (cm) 40
Hintaluokka 2001-5000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Kokemäki

Hae ilmoituksista